Zonguldak Ereğli Liseli Öğrenciye Halk Otobüsünde Şiddet - Son Dakika
Güncel

Zonguldak Ereğli Liseli Öğrenciye Halk Otobüsünde Şiddet

Zonguldak Ereğli Liseli Öğrenciye Halk Otobüsünde Şiddet

Zonguldak'ın Ereğli İlçesi'nde, lise öğrencisi 16 yaşındaki Y.P., halk otobüsünde erkek arkadaşının şiddetine maruz kaldı.

03.12.2014 18:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Zonguldak'ın Ereğli İlçesi'nde, lise öğrencisi 16 yaşındaki Y.P., halk otobüsünde erkek arkadaşının şiddetine maruz kaldı. İsmi öğrenilemeyen erkek öğrencinin kıza tokat atıp başına vurması, bayıldıktan sonra da boynundan tutup ayıltmaya çalışması otobüsün güvenlik kamerasına yansıdı.

Olay, dün akşam saatlerinde ilçe merkezinde yolcu taşıyan halk otobüsünde meydana geldi. İlçedeki yatılı lisete eğitim gören Y.P., iddiaya göre bir grup arkadaşıyla alkol aldıktan sonra otobüse bindi. Yan yana oturan Y.P. ile erkek arkadaşı tartışmaya başladı. İsmi öğrenilemeyen erkek öğrenci, durakta henüz hareket etmeyen otobüste kıza bir kaç kez tokat attıp, başına hafif şekilde vurduktan sonra indi. Erkek öğrenci sonra tekrar otobüse bindiği sırada kız bayıldı. Erkek arkadaşının boynundan tutup başını geriye doğru çekerek ayıltmaya çalıştığı Y.P'ye diğer arkadaşları da müdahale etti. Y.P., daha sonra çağrılan 112 Acil Servis ambulansı ile Ereğli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedavi altına alınan Y.P'nin durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Zonguldak Ereğli Liseli Öğrenciye Halk Otobüsünde Şiddet - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement