Gece Yarısı Faciadan Dönüldü! Öğrenci Pansiyonun Çatısı Uçtu, Camlar Kırıldı - Son Dakika
Güncel

Gece Yarısı Faciadan Dönüldü! Öğrenci Pansiyonun Çatısı Uçtu, Camlar Kırıldı

Gece Yarısı Faciadan Dönüldü! Öğrenci Pansiyonun Çatısı Uçtu, Camlar Kırıldı

Zonguldak Ereğli'de şiddetli fırtına öğrencilerin kaldığı pansiyonun çatısı uçurdu. Binanın ısı yalıtım kaplamaları, koptu, okulun camları kırıldı. Şans eseri olayda yaralanan olmadı.

03.12.2016 03:34  Güncelleme: 10:23

Adana'ın Aladağ ilçesinde 11'i çocuk 12 kişinin hayatını kaybettiği yangının yankıları sürerken Zonguldak'ın Ereğli İlçesi'nde şiddetli fırtına nedeniyle lise öğrencilerinin kaldığı pansiyonun çatısı uçtu. Pansiyonda kalan 38 öğrenci tedbir amaçlı olarak tahliye edildi.

ÇATISI UÇTU

İlçede akşam saatlerinde etkili olan sağanak yağmur ve fırtına nedeniyle İbrahim Süleyla İzmiroğlu Fen Lisesi öğrencilerinin kaldığı erkek ve kız pansiyonunun çatısı uçtu.


SI YALITIM KAPLAMALARI KOPTU, CAMLAR KIRILDI

Okul ile yan yana bulunan pansiyonun çatısından kopan parçalar bahçeye düştü. Ayrıca binanın ısı yalıtım kaplamaları da koparak bahçeye dağıldı. Çatıdan kopan bazı parçalar okulun camlarının kırılmasına sebep oldu.


BÜYÜK KORKU YAŞAYAN ÖĞRENCİLER TAHLİYE EDİLDİ

Büyük korku yaşayan öğrenciler, pansiyon görevlileri gözetiminde binadan tahliye edildi. Pansiyonda kalan 22 kız ve 16 erkek öğrenci tedbir amaçlı olarak geceyi geçirmek üzere otobüslerle ilçede bulunan öğretmenevine götürüldü.


KAYMAKAM VE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ OLAY YERİNE GELDİ

Ereğli Kaymakamı Nazım Madenoğlu ve İlçe Milli Eğitim Müdürü okula gelerek görevlilerden bilgi aldı. Okuldaki hafta sonu kurslarına onarım çalışmalarının durumuna göre bir süre ara verildiği öğrenildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Gece Yarısı Faciadan Dönüldü! Öğrenci Pansiyonun Çatısı Uçtu, Camlar Kırıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement