Kayıp Papağanı İlanla Arıyorlar - Son Dakika
Güncel

Kayıp Papağanı İlanla Arıyorlar

Kayıp Papağanı İlanla Arıyorlar

Zonguldak'ta yaşayan Tantekin Ailesi, evlerinin açık penceresinden çıkıp kaybolan papağanı sokaklara astıkları kayıp ilanlarıyla arıyor.

22.04.2015 17:33  Güncelleme: 17:56

Tepebaşı Mahallesi'nde oturan Munise- Emre Tantekin çiftinin, kızları 8 yaşındaki Zeynep için aldıkları papağanları, geçen pazartesi evin açık olan penceresinden kaçtı.

İLANLAR HAZIRLAYIP SOKAKLARA ASTILAR

Aile, dönmeyen 'Sultan' adını verdikleri papağan için üzerinde fotoğrafı bulunan ilanlar hazırladı. Aile, görenlerin haber vermesi için cep telefonu numarasını yazdıkları ilanları sokaklara astı.

"İNSANLARA KOMİK GELEBİLİR AMA ONUN DA CANI VAR"

1.5 aylıkken aldıkları papağanın şimdi 6.5 aylık olduğunu ve onu çok sevdiklerini belirten Munise Tantekin, şöyle konuştu:

"İnsanlara komik gelebilir belki ama onun da bir canı var. Biz onu çok seviyorduk. Bir eve girdiyse şayet geri getirmelerini istiyoruz. Evimizin etrafına, mahallelere her tarafa astık bu ilanları. Kızım çok etkilendi, ağladı kaybolduğunu duyunca. Bizim evladımız gibiydi. Görenlerin getirmelerini istiyoruz."

"PENCEREDEN KAÇMIŞ"


Zeynep Tantekin ise "Ben okuldayken pencereden kaçmış. Bulunmasını çok istiyorum. Geri döner belki diye kafesini balkona koyduk." dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kayıp Papağanı İlanla Arıyorlar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement