Zonguldak Kömürspor Yeni Sezona Hazırlıklarını Tamamladı - Son Dakika
Spor

Zonguldak Kömürspor Yeni Sezona Hazırlıklarını Tamamladı

Zonguldak Kömürspor Yeni Sezona Hazırlıklarını Tamamladı

Bu yıl Spor Toto 3. Lig’de mücadele edecek olan Zonguldak Kömürspor hazırlıklarını tamamlayarak ligin ilk haftasında karşılaşacağı Düzcespor maçını beklemeye başladı.

19.08.2015 12:56

Bu yıl Spor Toto 3. Lig'de mücadele edecek olan Zonguldak Kömürspor hazırlıklarını tamamlayarak ligin ilk haftasında karşılaşacağı Düzcespor maçını beklemeye başladı.

Zonguldak Kömürspor, yeni sezon hazırlıklarını tamamladı. Kamp döneminin ardından son hazırlık maçında Sakaryaspor deplasmanından 2-0'lık galibiyetle dönen Zonguldak Kömürspor, önümüzdeki hafta yapılacak olan Düzcespor maçını bekliyor. Kamp döneminin takım içerisindeki birliği ve inancı arttırdığını ifade eden Kömürspor Başkanı Süleyman Caner, "Takım içerisinde şu anda çok güzel bir uyum var. Kamplarda yapılan çalışmalar sonrası futbolcularımız lige hazır durumda. Önümüzdeki hafta Düzce deplasmanı var onu bekliyoruz. Bir kampı dışarıda bir kampı Zonguldak'ta yaptık. Futbolcularımız için kamplar çok verimli geçti" dedi.

Başkan Süleyman Caner, stadyumun kapalı tribününde süren inşaat çalışmaları devam ederken stadyumun yeni sezona yetişip yetişemeyeceği ile ilgili de açıklamalarda bulundu. Caner, maçları kendi sahalarında ve taraftarlarının önünde oynamak için çalışmaları hızlandırdıklarını belirterek, "Stadyumun çalışmaları devam ediyor. Maçlarımız kendi evimizde oynamak için gerekli çalışmaları yapıyoruz. Çalışmalar hızlandırıldı. Yeni sezona yetiştirilmek için çalışılıyor. İnşallah ilk maçımıza yetiştirip takımla taraftarımızı kendi stadyumumuzda kavuşturacağız" şeklinde konuştu.

"BİZ HER SENE İMKANI OLMAYAN KULÜBÜ ZİRVEYE TAŞIYORUZ"

Kulübün maddi sıkıntıları içerisinde olduğunu ve bu sebeple kombine satışlarının artmasının gerektiğini ifade eden Caner, "Biz her sene imkanı olmayan takımı zirveye taşıyoruz. Ama yetmiyor. Bu sene her zamanki gibi zirvede olmayı hedefliyoruz. Ama imkanlarımız zayıf durumda. İnşallah bu sene de hedefimiz zirveye oynamak. Şu anda kombine kart çıkarttık ve 150 TL'den satışlarımızı yapıyoruz. İlerleyen günlerde takvim projemiz ve sahaya reklam projemiz var. Yine bunları yaparak takıma maddi gelir sağlamayı planlıyoruz" ifadelerini kullandı. - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Zonguldak Kömürspor Yeni Sezona Hazırlıklarını Tamamladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement