Zonguldak'ta Fetö Operasyonu: 17 Gözaltı - Son Dakika
Güncel

Zonguldak'ta Fetö Operasyonu: 17 Gözaltı

Zonguldak\'ta Fetö Operasyonu: 17 Gözaltı

ZONGULDAK'ta, FETÖ/PDY soruşturması kapsamında aralarında Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları eski Genel Müdürü O.N.Ö.'nün de bulunduğu 17 kişi gözaltına alındı.

02.12.2016 14:44

ZONGULDAK'ta, FETÖ/PDY soruşturması kapsamında aralarında Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları eski Genel Müdürü O.N.Ö.'nün de bulunduğu 17 kişi gözaltına alındı. Daha önce gözaltına alınan 2 kişi ise çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Zonguldak'ın Ereğli ve Alaplı İlçeleri'nde FETÖ/PDY soruşturması kapsamında polis ekipleri operasyon yaptı. Belirlenen adreslere yapılan baskınlarda mühendis, memur, işçi ve güvenlik görevlilerinin yer aldığı 16 kişi gözaltına alındı. 16 kişi arasında Ereğli Belediyesi CHP eski meclis üyesi M.Ç. de yer aldı. Erdemir'in eski genel müdürü O.N.Ö. de soruşturma kapsamında Ankara'da gözaltına alınarak Ereğli'ye getirildi. Toplam 17 kişi sağlık kontrolünden geçirildikten sonra Zonguldak Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

Soruşturma kapsamında daha önce gözaltına alınan 2 kişi ise emniyetteki işlemleri ardından adliyeye sevk edildi. 2 kişi, nöbetçi mahkemece tutuklandı.

- Zonguldak

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Zonguldak'ta Fetö Operasyonu: 17 Gözaltı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement