Zonguldak'taki Cinayet - Son Dakika
Yerel

Zonguldak'taki Cinayet

Zonguldak\'taki Cinayet

Çaycuma'da eşi, kayınvalidesi ile onun birlikte yaşaığı kişiyi öldürdüğü iddiasıyla tutuklanan zanlı hakkında hazırlanan iddianamede biri ağır, üç müebbet hapis istendi.

27.03.2014 15:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çaycuma ilçesinde eşi, kayınvalidesi ile onun ibirlikte yaşadığı kişiyi öldürdüğü iddiasıyla tutuklanan zanlı hakkında hazırlanan iddianamede biri, ağır üç müebbet hapis istendi.

Güdüllü köyünde 21 Şubat'ta bir süredir ayrı olduğu eşi Gülay G. (40), kayınvalidesi Fatma Kayabaşlık (59) ve birlikte yaşadığı Salih Bostancı'yı (64) öldürdüğü iddiasıyla tutuklanan Hüseyin G. (43) hakkında hazırlanan iddianame tamamlandı.

Zonguldak 1. Ağır Ceza Mahkemesince kabul edilen iddianamede, sanıkla eşi Gülay G'nin cinayetten iki ay öncesine kadar birlikte yaşadığı belirtildi.

Başkasıyla ilişkisi olduğundan şüphelenen sanığın hem eşini hem de eşinin annesi ve birlikte yaşadığı Bostancı'yı pazarda görmesinin ardından yanına benzin ve av tüfeği alarak evlerine gittiği kaydedilen iddianamede, şu ifadelere yer verildi:

"Zanlı, benzin ve av tüfeğini alarak maktullere ait eve pencereden girerek beklemeye başladı. Maktullerin eve gelmesinin ardından ilk önce eşine ateş etti ancak isabet ettiremedi. Bu sırada kayınvalidesinin müdahalesine rağmen eşine ateş ederek onu yaraladı. Tüfek sesini duyan Salih Bostancı eve girdiği sırada zanlı, 4 kez ateş ederek onu öldürdü. Bu sırada kayınvalidesi ile zanlı arasındaki arbede devam etti. Tüfeğinde mermi kalmayınca Hüseyin Güçlücan, tüfekle Fatma Kayabaşlık'a vurarak tüfeği parçaladı. Zanlının, Kayabaşlık'ın kendisini savunmak için elinde tuttuğu bıçağı alarak kayınvalidesinin bacağına sapladı."

"Eşinin üzerindeki ateş sönünce tekrar tutuşturdu"

Gülay G'nin kargaşadan yararlanarak pencereden atlayıp saklandığı belirtilen iddianame, şöyle devam etti:

"Kayınvalidesinin direnişinin sürmesi nedeniyle zanlı, büyük mutfak tüpünü alarak Kayabaşlık'ın kafasına vurdu. Ölmediğini görünce yanında bulunan benzinle yerde çırpınan kayınvalidesinin üzerine dökerek tutuşturdu. Kayabaşlık, yandığı sırada zanlı, eşini evde aramaya başladı. Evde bulamadığı eşini dışarıda arayan Güçlücan, camdan çıktığını anlaması üzerine dışarı çıktı ve eşini buldu. Eşinin telefonla bir yeri aramaya çalıştığını gördü. Telefonu istemesi üzerine alamayınca eşini benzin dökerek tutuşturdu. Gülay, can havliyle kendisini aşağı attı. Şüpheli, eve dönerek yanan kayınvalidesinden tutuşturduğu süpürgeyle dışarı çıktı. Eşini bahçede buldu. Gülay'ın üzerindeki ateşin söndüğünü görünce ondan tekrar telefonu istedi, alamayınca yalvarmasını dikkate almayarak tekrar tutuşturdu.

Gülay G, düştüğü yerde yanmaya başladı. Şüpheli, eşinin yanışını izledikten sonra olay yerinden kaçtı."

İddianamede, Hüseyin G. hakkında, eşi Gülay G, kayınvalidesi ile Salih Bostancı'yı, "kasten öldürme" suçundan biri ağır, üç müebbet hapis istendi.

Olay

Güdüllü köyünde 21 Şubat'ta eşiyle maddi imkansızlıklar yüzünden yaşadıkları tartışma nedeniyle bir süredir ayrı oldukları ileri sürülen Hüseyin G, eşi Gülay G, kayınvalidesi Fatma Kayabaş ve birlikte yaşadığı Salih Bostancı'yı öldürmesinin ardından kaçmıştı.

Çayır ve Güdüllü köylerindeki ormanlık alanda saklanan şüpheli, jandarma ile Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ekiplerince yakalanmış, çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuklanmıştı. - Zonguldak

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Zonguldak'taki Cinayet - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement