Zorla Senet İmzalattılar, Jandarmadan Kaçamadılar - Son Dakika
Güncel

Zorla Senet İmzalattılar, Jandarmadan Kaçamadılar

Zorla Senet İmzalattılar, Jandarmadan Kaçamadılar

Tekirdağ’ın Ergene ilçesinde tanışmak bahanesiyle çağırdığı şahsa silah zoruyla senet imzalatıp parasını aldığı iddia eden biri kadın toplam 4 kişi, jandarmanın 5 aylık takibi sonucu yakalandı.

23.06.2015 16:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tekirdağ'ın Ergene ilçesinde tanışmak bahanesiyle çağırdığı şahsa silah zoruyla senet imzalatıp parasını aldığı iddia eden biri kadın toplam 4 kişi, jandarmanın 5 aylık takibi sonucu yakalandı. Yakalanan zanlılar çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Olay, Ergene ilçesine bağlı Velimeşe Mahallesinde meydana geldi. İddiaya göre, Elif A., iki ay önce Çerkezköy ilçesinde oturan esnaf A.H.'yı arayarak kendisinden hoşlandığını ve görüşmek istediğini söyledi. Bunun üzerine kadınla randevulaşan A.H., aracına binerek Ergene ilçesine bağlı Velimeşe Mahallesi piknik alanına Elif A. ile buluşmak için geldi. A.H., Elif A. ile birlikte ormanlık alanda araç içinde oturmaya başladı. Bir süre sonra telefonu çalan Elif A. araçtan inip konuşmaya başladı. Elif A.'nın tekrar araca binmesinin ardından aracın yanına gelen M.G., F.Ö., 'Sen evli kadınlara nasıl bakıyorsun?' diyerek A,H.'yi darp etmeye başladı.

Daha sonra A.H'ye iki adet 50'şer bin liralık senet ve bir tane de boş senede imza attıran zanlılar, olay yerinde A.H'nin cebinden 80 TL parasını alarak kaçtı. Bir süre sonra eve giden A.H., babasına olanları anlattıktan sonra Ergene İlçesi Velimeşe Jandarma Karakol Komutanlığına giderek şikayetçi oldu.

EVLERİNDE YAKALANDILAR

Zanlıların kimliklerini tespit eden Ergene İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, operasyon için düğmeye bastı. 5 ay süren takip ve araştırmalar sonunda zanlıların Çerkezköy'deki evlerini belirleyen ekipler, zanlıların kaldığı evlere eş zamanlı baskın yaptı. Operasyonda bir adet kuru sıkı silah ve imzalattıkları senetler ele geçirdi.

Elif A., M.G., F.Ö., F.B., çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Tekirdağ T tipi cezaevine gönderildi. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Zorla Senet İmzalattılar, Jandarmadan Kaçamadılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement