Boğaz Manzaralı Bir Düğün İçin Adresler! - Son Dakika
Kadın

Boğaz Manzaralı Bir Düğün İçin Adresler!

Boğaz Manzaralı Bir Düğün İçin Adresler!

İşte unutulmayacak bir düğün için enfes boğaz manzarasına sahip düğün mekânları...

09.05.2012 21:00  Güncelleme: 10:49

A'jia Hotel

Seçkin bir mimariye sahip A'ija'da eşsiz bir Osmanlı Yalısı'nda evleniyor olmak heyecan dolu bir deneyim olsa gerek. A'jia Hotel'in nefes kesen Boğaz manzarası bile The American Academy of Hospitality Sciences tarafından 'The 5 Star Diamond Award' ile ödüllendirilimesi için yeterli. Düğününüz için otelden ses, ışık ve canlı müzik danışmanlığı da alabilirsiniz. çubuklu'daki Ahmet Rasim Paşa Yalısı'nın tarih kokan atmosferinde düğün sahipleri, düşündükleri konsepte uygun ve kendilerine özel menüler de hazırlatabiliyor. A'jia Hotel, evlilik için Boğaz kenarındaki son derece hoş mekAnlardan bir diğeri.

Adres: Ahmet Rasim Paşa Yalısı çubuklu Cad. No: 27 Kanlıca İstanbul

Tel: 0 (216) 413 93 00

Akademi Restoran

Boğaz'ın müthiş manzarası ile dünya mutfağının buluşmasına tanıklık edebileceğiniz Akademi Restoran, son zamanlarda düğün davetleri için oldukça fazla rağbet görüyor. Boğaz'ın eşsiz manzarasında özellikle damak tadınıza hitap eden Akademi, davetlilerin de son derece memnun ayrılmasını sağlıyor. Dj performansı, süsleme, ses, ışık sistemi, fotoğraf ve video çekimi, volkan gösterisi için de hizmet alabilirsiniz.

Adres: çırağan Caddesi Osman Paşa çıkmazı No. 4/6 Beşiktaş İstanbul

Tel: 212 381 09 52

Bosphorus Palace Hotel

Neo Osmanlı mimarisinin en güzel örneklerinden biri olan Debre Mebusu İsmail Hakkı Paşa Yalısı'nın 90'lı yıllarda yeniden inşa ve dekore edilmesinin ardından, şimdiki 14 odalı romantik bir otel halini alan bu tarihi bina düğününüz için enfes bir seçim olabilir. Beylerbeyi'nde, etkileyici bir konumda bulunan otelin Boğaz manzarası bu özel gün ya da belki de ileride haftasonu kaçamaklarınız için aklınızdan hiç çıkmayacak hatıraların tohumlarını ekebilir.

Adres: Yalıboyu Cad. No. 64 Beylerbeyi İstanbul

Tel: 0(216) 422 00 12

Cemile Sultan Korusu

İTO'nun kurumakta olan yüzlerce ağacı kurtarıp 2.000 adet yeni ağaç dikmesi ve çevre düzenini yeniden sağlamasıyla bambaşka bir alana dönüşen Cemile Sultan Korusu, eşsiz manzarasıyla boğaz düğünleri için bir başka vazgeçilmez yer. Abdülmecid'in 19'u erkek ve 18'i kız toplam 37 çocuğundan birisi olan Cemile Sultan'ın 1843-1910 tarihleri arasında yaşadığı bu tarihi mekan, mutlu günlerinizin başlangıcına şaitlik edebilir.

Adres: Kandilli Mah.ömürtepe Yokuşu Sok. No: 6 üsküdar

Tel: 216 308 49 43

Çırağan Palace Kempinski

Bir sarayda evlenmek için en doğru adreslerden biri çırağan Palace Kempinski. Büyüleyici bir güzelliğe ve tarihin izlerini taşıyan oldukça romantik bir atmosfere sahip olan otel enfes bir Boğaz manzarasına sahip. Davet sahiplerinin arzularına göre 'kişiye özel bir hizmet' sunulabiliyor. Düğün gecesinin öncesi ve sonrasında harikulade manzaraya sahip odanızda gül yaprakları ile karşılanabilir, leziz şampanya eşliğinde düğününüz gibi unutulmayacak bir gece geçirebilirsiniz.

Adres: çırağan Cad. No: 32 Beşiktaş İstanbul

Tel: 212 326 46 46

Çubuklu 29

Metin Fadıllıoğlu'nun sahibi olduğu 29 markasının sadece özel davet ve düğünlere ev sahipliği yapan tek adresi çubuklu 29, seçkin ve eğitimli bir kadroya sahip. Dekorasyonu, eğlencesi ve yemekleriyle öne çıkan mekAnda hayallerinizdeki gibi bir düğün gerçekleştirebilirsiniz. Davet ve düğünlerinizde organizatörler ile en ince ayrıntısına kadar istediklerinizi rahatlıkla konuşabiliyor, fikirlerinizi belirtebiliyor olmanız en mühim özelliklerinden. Kokteyl, nikAh masası, yemek ve parti düzeninde farklı dekor seçenekleriyle ilave dekora ihtiyaç bırakmayan çubuklu 29, nikah töreni için memurun rezervasyonu, müzik tesisatı, ışıklandırma, masa düzeni gibi önemli detaylara da hassasiyetle yaklaşıyor.

Adres: Paşabahçe Yolu No: 24 çubuklu İstanbul

Tel: 216 322 28 29

Çubuklu Hayal Kahvesi

çubuklu Hayal Kahvesi, 15 yılı aşkın süredir özel projelendirilmiş düğün ve özel davetlere ev sahipliği yapmaya devam ediyor. Deniz kenarında nefis bir Boğaz manzarası, konusunda uzman deneyimli personeli ile kusursuz hizmet anlayışıyla unutulmaz organizasyonlara imza atıyor. Mekanın rıhtımında ve tarihi antrepolarında gerçekleşen düğün ve özel davetler kokteyl, kokteyl prologe ve özel davet yemek menüleri ile farklı fiyat aralıklarında sunuluyor. İstinye'den karşılıklı tekne seferleri de var.

Adres: çubuklu Hayal Kahvesi Beykoz

Tel: 216 413 68 80

Divan Kuruçeşme

Gözde konumu ve olağanüstü manzarası dışında her dönem adından övgüyle bahsettirmesi, zarafete düşkün hizmet anlayışı, Divan Kuruçeşme'nin en akılda kalıcı belli başlı düğün mekanlarından biri olmasını sağlıyor. Divan'ın geleneksel Türk ve dünya mutfağı gurme mirasını başarıyla devam ettiren Divan Kuruçeşme'nin tecrübeli ve yetenekli şefleri, düğününüz için son derece yaratıcı ve lezzetli örnekler sunuyor. 20 yıldan fazla bir süredir unutulmaz davetlere imza atmış olan Divan Kuruçeşme'de evleniyor olmak, gerçekten de bir ayrıcalık.

Adres: Kuruçeşme Caddesi No: 61 Kuruçeşme İstanbul

Tel: 212 257 71 50

Feriye Restoran

İstanbul Boğazı'nın en güzel yerlerinden birinde bulunan Feriye, düğününüze gelen davetlilere Boğaz Köprüsü'nden Tarihi Yarımada'ya uzanan enfes bir manzara vadediyor. Uzman personeli ve muhteşem menüsü ile sonsuza dek unutmak istemeyeceğiniz bu önemli gününüz öncesi siz arkanıza yaslanın, Feriye'nin tecrübeli ekibi süsleme, müzik, masa düzeni ve diğer detayların üstesinden beklentilerinizi karşılayarak gelsin. Evli çift ve arkadaşları için after party uygulaması da hayata geçmiş.

Adres: çırağan Cad. No: 40 Ortaköy - Beşiktaş İstanbul

Tel: 212 227 22 16 - 227 22 17

Fuat Paşa Yalısı

18. yüzyılda yaptırılan yalı, Büyükdere'de yer alıyor. Uzun süre II. Abdulaziz Sadrazamı Keçecizade Fuat Paşa tarafından ev olarak kullanılmış. 1991 yılından itibaren Fuat Paşa Oteli olarak hizmet vermeye devam ediyor. Peri masallarındaki gibi bir düğün için tercih edebileceğiniz Fuat Paşa Yalısı'nda son derece profesyonel bir ekip çalışıyor. Düğününüz, davetlilerin aynı zamanda ayrı bir keyif aldığı gece olacak. Garanti 250 kişilik davetler için Platin, Gümüş, Altın gibi paketler sunuluyor. Kokteyl ve kokteyl prolonge seçenekleriniz de mevcut, unutmayın.

Adres: çayırbaşı Caddesi. No: 148 Büyükdere- Sarıyer

Tel: 212 242 98 60

Le Jardin de France

Jardin de France, özel gününüz için arka fonda yeşil ve maviyi birleştiren enfes bir Boğaz manzarası sunuyor sizlere. Sizi ıhlamur kokuları eşliğinde karşılayan tarihi mekAn, peri masallarını andıran bir düğün vadediyor. Tarabya'daki Jardin de France, adından da anlaşılabileceği gibi bir Fransız Bahçesi adeta. Dolayısıyla dekorasyon ve çevrede Fransız etkisini hemen hissediliyorsunuz.

Adres: Ahi çelebi Cad. No: 50 Tarabya - İstanbul

Tel: 212 321 31 11

Liman Lokantası

Galata Köprüsü'nden Boğaz Köprüsü'ne kadar oldukça geniş bir manzaraya sahip olan Liman Lokantası'nda biri 200, diğeri 250 kişilik iki ayrı salon var. Modern art-deco dekorasyonu ile şehirde seçkin ailelerin vazgeçilmeyen düğün adreslerinden bir olan restoran, bol alternatifli ziyafet menüleri ile de dikkat çekici. En mutlu gününüz için bir başka adres de misafirperverliği ve kusursuz hizmeti ile Liman Lokantası.

Adres: Rıhtım Cad. 52-3 Yolcu Salonu üstü, Kat 3 Karaköy

Tel: 212 292 39 92

Mihrabat Korusu

Mihrabat, Kanlıca'nın en güzel Boğaz manzarasına sahip yerlerinden de biri. Düşlediğiniz bir düğünü gerçek kılabilecek yerlerden biri de Mihrabat Korusu. özellikle kusursuz bir organizasyon arayanlar için ideal. Yeni evlenecek çiftlere de Altın, İnci, Zümrüt, Elmas ve Kına adını verdikleri bol seçenekli paketler hazırlamayı da ihmal etmemişler. Hizmet yelpazesinin geniş tutulması ve bol alternatifli olması; burayı tercih sebebi yapıyor doğrusu.

Adres: Mihrabat Cad. No: 50 Kanlıca İstanbul

Tel: 216 425 86 16

Ozan Restaurant

Ozan Restaurant, Boğaz'ın kucağında, sizi ve davetlilerinizi en iyi şekilde ağırlamak ve en özel günlerinizi unutulmaz anılara dönüştürmek istiyor. Koşulsuz müşteri memnuniyetine verdiği önem ile İstanbul'un en seçkin davet mekanı olmayı hedefliyor. Gece mavisinin denizle dans ettiği bu büyüleyici mekanda her mevsim Boğaz manzarası eşliğinde bambaşka yaşanıyor. Düğününüzün oldukça keyifli geçeceğinden emin olabilirsiniz.

Adres: Maden Mh. Kilyos Caddesi 40, 80900 istanbul

Tel: 212 342 3593

Portaxe

Büyüleyici Boğaz Manzarası eşliğinde rüya gibi bir düğün için tercih edebileceğiniz mekAnlardan biri de Portaxe. NikAh seremonileri, kokteyl prolonge'lar ya da yemekli davetlerle hayalleri süsleyen düğünlere ev sahipliği yapıyor. Merkezi bir konumda olan Portaxe, özel bir iskeleye de sahip. Davetlere deniz yoluyla katılabilmelerini de sağlıyor. Olumsuz hava koşullarına karşı önlem olarak kapalı mekan alternatifleri de sunuluyor. özellikle, düğününü belli bir konseptte gerçekleştirmek isteyenler için de danışmanlık hizmeti de sunuyor.

Adres: Baltalimanı Cad. No: 80 Baltalimanı/ İstanbul

Tel: 212 277 82 33 - 55

Sözbir Royal Residence Hotel

Sözbir Royal Residence, sizi en mutlu gününüzü kıtaların birleştiği yerde, boğazın tam içinde İstanbul'un göz bebeği panaromasında kutlamaya davet ediyor. Şıklığı ve kaliteyi birleştiren mekanda hayalleriniz gerçeğe dönüşebilir. Prens ve prenseslere layık bir gecenin ardından, suitinizin sessizliğinde sonsuz boğaz manzarasında balayı heyecanını doyasıya yaşayabilirsiniz. Otel, tamamı ön cephede 28 suit ve 17 apart Residence'la balayı hayallerinizi gerçekleştirmeyi de vaad ediyor.

Adres: Paşalimanı Cad. No: 4 üsküdar - İstanbul

Tel: 216 495 70 00

Swissôtel The Bosphorus Istanbul

İstanbul'un en seçkin 5 yıldızlı otellerinden biri olan Swissôtel The Bosphorus, düğününüz için adeta mükemmel bir hizmet kalitesi sunuyor. özellikle Türk, Fransız, Uzakdoğu, İsviçre ve dünya mutfağından harikulade örnekler, konuklarınızı bu önemli gecede fazlasıyla memnun edecek. En özel gecenizi, otelin etkileyici bir Boğaz bir manzarasına sahip odalarında konaklayarak geçirebilir, İsviçre çikolataları ve şampanyalarla ağırlanabilirsiniz. Ertesi gün ise Amrita Spa & Wellness sizi bekliyor olacak, tabii zengin içerikli evliliğinizin ilk kahvaltısı da.

Adres: Bayıldım Cad. No: 2 Beşiktaş İstanbul

Tel: 212 326 11 00

The Marmara Esma Sultan Yalısı

Adını 32. Osmanlı Padişahı Abdulaziz'in kızı ve o dönemdeki sahibesi Esma Sultan'dan alan The Marmara Esma Sultan Yalısı, sadece yerli değil aynı zamanda birçok yabancının da evlenmek için tercih ettiği düğün mekAnlarından. Hanedan yaşamının izlerini taşıyan, dünyaca ünlü birçok ünlü ismi ağırlamış olan, eşsiz bir manzaraya sahip bir yerde evleniyor olmak başlıbaşına heyecan verici olsa gerek. Gerek tarihi dokusu, gerekse sahip olduğu modern dokunuşlarıyla ayrıcalıklı bir düğün mekAnı, The Marmara Esma Sultan Yalısı.

Adres: Muallim Naci Cad. Yalıçıkmazı Sok. No: 20 Ortaköy İstanbul

Tel: 212 334 83 00

Kaynak: Womenist.net

Son Dakika Kadın Boğaz Manzaralı Bir Düğün İçin Adresler! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement