Edirne'de Jandarma Ekipleri Aile İçi Şiddetle Mücadele ve KADES Hakkında Bilgilendirme Çalışması Yaptı - Son Dakika
Kadın

Edirne'de Jandarma Ekipleri Aile İçi Şiddetle Mücadele ve KADES Hakkında Bilgilendirme Çalışması Yaptı

Edirne\'de Jandarma Ekipleri Aile İçi Şiddetle Mücadele ve KADES Hakkında Bilgilendirme Çalışması Yaptı

Edirne Valiliği tarafından yapılan açıklamaya göre, Edirne'de jandarma ekipleri Havsa ilçesinde aile içi şiddetle mücadele ve Kadın Destek Uygulaması (KADES) hakkında bilgilendirme çalışması gerçekleştirdi. Ekipler, ilçedeki kahvehanelerde broşür dağıtarak aile içi şiddetin önlenmesi konusunda bilgi verdi ve KADES uygulamasının amaçlarını ve kullanımını anlattı. Kadına karşı şiddetin önlenmesi amacıyla bilgilendirme çalışmalarının devam edeceği belirtildi.

26.10.2023 11:33  Güncelleme: 11:34

Edirne'de jandarma ekipleri, aile içi şiddetle mücadele ve Kadın Destek Uygulaması (KADES) hakkında Havsa ilçesinde bilgilendirme çalışması yaptı.

Edirne Valiliğinden yapılan açıklamaya göre, İl Jandarma Komutanlığı Aile İçi Şiddetle Mücadele ve Çocuk Kısım Amirliği ekipleri, KADES uygulamasının tanıtılması ve bilgilendirme faaliyetlerine devam ediyor.

Bu kapsamda ekipler ilçedeki kahvehanelerde broşür dağıtılarak aile içi şiddetin önlenmesi konusunda bilgi verdi, KADES uygulamasının amaçları ve kullanımını anlattı.

Kadına karşı şiddetin önlenmesi amacıyla bilgilendirme çalışmalarının süreceği kaydedildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Kadın Edirne'de Jandarma Ekipleri Aile İçi Şiddetle Mücadele ve KADES Hakkında Bilgilendirme Çalışması Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement