Gülhan Şen mucizeyi anlattı: Çocuğun olmaz deniyordu - Son Dakika
Kadın

Gülhan Şen mucizeyi anlattı: Çocuğun olmaz deniyordu

Gülhan Şen mucizeyi anlattı: Çocuğun olmaz deniyordu

Gezi programlarıyla ile tanınan ünlü sunucu Gülhan Şen, anne olma sürecinde yaşadıklarını anlattı. Gülhan Şen, doktorların "Sen bu işi unut" demesine rağmen bebeğini kucağına aldığını ve çok mutlu olduğunu söyledi.

28.08.2019 14:23  Güncelleme: 12:16

Kanal D'de yayınlanan 2. Sayfa programına konuk olan Gülhan Şen, 5 defa tüp bebek tedavisi gördüğünü ancak sonuç alamadığını söyledi. Hiç ummadığı anda hamile olduğunu öğrenen Şen, mutlu haberi ailesine söylemek için ne olur ne olmaz diye 2.5 ay beklediğini söyledi.

"UZUN BİR SÜRE ÇOCUĞUM OLMADI"

Gülhan Şen yaşadığı süreci anlatarak "Uzun bir süre çocuğumuz olmadı. Sonra tekrar denemeye başladık ama bir türlü çocuğum olmadı. Bir süre sonra strese girdiği için vücut kendini kilitliyormuş. Bu kez tüp bebeğe yöneldim. 2,5 senede 5 kez tüp bebek tedavisi gördüm. 'Her şey çok mükemmel, hiçbir olumsuz sebep yok bebeğinin olmaması için' deniliyordu ama bebeğim de olmuyordu. Artık 'kısmet böyleymiş, illa olması gerekmiyor farklı şeyler düşünülebilir' derken birden sürpriz bir şekilde kızım bize 'merhaba' dedi." ifadelerini kullandı.

Gülhan Şen mucizeyi anlattı: Çocuğun olmaz deniyordu

"HIÇKIRA HIÇKIRA AĞLADIM"

Zorlu bir süreç yaşadığını anlatan ünlü televizyonu "Tüp bebek tedavisine son vermiştim. Üzerinden bir buçuk, iki ay geçti. Tatile gittik geldik ben bir test yaptım ne olur ne olmaz diye bir baktım çift çizgi çıktı. O an çok şaşırdım. 'Yok artık' falan deyip hıçkıra hıçkıra ağladım. Çünkü bana bu süreçte 'sen bu işi unut' diyen doktorlar oldu. Tedavi etsin diye doktora gidiyorsunuz size 'sen bu işi unut' sözünü kullanıyor. Şimdi ben de ona 'siz bu işi bırakın' diyorum. Bu bir mucize sonuçta." dedi.

Gülhan Şen mucizeyi anlattı: Çocuğun olmaz deniyordu

"2.5 AY BEKLEDİM"

Gülhan Şen "Hamile kaldığımda 40 yaşındaydım. Müjdeli haberi aileme vermek için 2.5 ay bekledim. Hani kötü bir şey olursa onlar da üzülmesin istedim." diyerek hamilelik konusunda ne kadar hassas olduğunu vurguladı.

"BİYOLOJİK OLARAK HİÇBİR SIKINTI YOKTU"

Hamile olmak isteyenlere de tavsiyelerde bulunan Gülhan Şen "Ben bebeği olmayanlara şunu tavsiye ederim; Hiçbir testin hiçbir söylenen şeyin %100 kesinliği yok. Bu bir mucize işi. Tabi siz çocuk sahibi olmak istiyorsanız destekleyici önlemeler alın. Kendinize bakın, ideal kilonuza ulaşın, vitaminler alın. Ben bunların hepsini yaptım. Sonuçta 'mucize' diye bir şey var hayatta. Bu işin bir matematiği yok. Ben de biyolojik olarak hiçbir sıkıntı yoktu, kendimi strese soktuğum için devamı gelmiyordu galiba." sözlerini kullandı.

Gülhan Şen mucizeyi anlattı: Çocuğun olmaz deniyordu

"OH BE HAMİLEYİM"

Yaşadığı mutluluğu anlatma için "Hamilelik sürecimde 'Allah'ım inşallah bir şey olmaz' diye hep dua ettim. 5 ay olduktan sonra doktorum 'sıkma canını artık bir şey olmaz' deyince 'Oh be hamileyim' dedim. Ondan önce korkuyordum. Şu an sekiz ay oldu kızımı kucağıma alalı." sözlerini kullanan Gülhan Şen, çok mutlu olduğunu ifade etti.

Son Dakika Kadın Gülhan Şen mucizeyi anlattı: Çocuğun olmaz deniyordu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement