Karabağlar Belediyesi, Semt Merkezlerindeki Kursiyerleri Sosyal Etkinliklerle Buluşturuyor - Son Dakika
Kadın

Karabağlar Belediyesi, Semt Merkezlerindeki Kursiyerleri Sosyal Etkinliklerle Buluşturuyor

Karabağlar Belediyesi, Semt Merkezlerindeki Kursiyerleri Sosyal Etkinliklerle Buluşturuyor

Karabağlar Belediyesi'nin semt merkezlerindeki kurslara katılan kadınlar, yaz aylarında düzenlenen sosyal etkinliklerle bir yılın yorgunluğunu atıyor. Belediye, kursiyerlerine yönelik deniz gezileri ve kahvaltı etkinlikleri düzenliyor. Ayrıca, yeni açılacak semt merkezleriyle birlikte hedef, 58 mahalleye bu merkezleri kazandırmak.

12.06.2023 10:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Karabağlar Belediyesi'nin semt merkezlerindeki kurslara katılarak hobi ve meslek sahibi olan kadınlar, bir yılın yorgunluğunu sosyal etkinliklerle atıyor. Karabağlar Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü, yaz aylarının gelmesiyle birlikte kadınları Tire'de ağırladı.

Karabağlar Belediyesine bağlı 14 semt merkezindeki kurslardan yararlanan kadınlar, gruplar halinde Tire'de kahvaltı yapma olanağı buldu. Kahvaltının ardından kadınlar, ilçe merkezine geçerek alışveriş yaptılar ve bölgenin tarihi doğal güzelliklerini keşfettiler. Semt merkezi kursiyerlerine yönelik 12 Haziran-22 Haziran arasında da Selçuk-Pamucak deniz gezileri düzenlenecek.

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, 4 mahalleye hizmet verecek Çalıkuşu Semt Merkezi'nin yakında açılacağını hatırlatarak, "Göreve geldiğimizde 4 olan semt merkezi sayısı, Çalıkuşu'yla birlikte 18'e çıkacak. Hedefimiz, 58 mahallemizin tamamına bu merkezleri kazandırmak. Çünkü kadınlarımız bu merkezleri yoğun olarak kullanıyor ve toplumsal yaşama katılma olanağı buluyor. Düzenlediğimiz bu tür etkinliklerle de bütün bir yılın yorgunluğunu atıyorlar. Bu anlayışla onlar için çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Kadın Karabağlar Belediyesi, Semt Merkezlerindeki Kursiyerleri Sosyal Etkinliklerle Buluşturuyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement