Niyazi Erdoğan İnci Deri Mağazalarında Yerini Aldı - Son Dakika
Kadın

Niyazi Erdoğan İnci Deri Mağazalarında Yerini Aldı

Niyazi Erdoğan İnci Deri Mağazalarında Yerini Aldı

Büyük Hun İmparatorluğu'nun savaşçı ruhundan ilham alınarak hazırlanan Niyazi Erdoğan S/K 13-14 Koleksiyonu İnci Deri mağazalarında yerini aldı

07.11.2013 10:05

Şehirli ve mücadeleci İnci Deri Erkeği için tasarladığı koleksiyonuyla büyük beğeni toplayan

Niyazi Erdoğan, Büyük Hun İmparatorluğu'ndan ilham alarak hazırladığı 2013-2014 Sonbahar-Kış koleksiyonunu İnci Deri Erkeğiyle buluşturuyor…

Her sezon hazırladığı erkek koleksiyonlarıyla büyük beğeni toplayan Niyazi Erdoğan, yeni sezonda da İnci Deri erkeğine özel bir koleksiyon hazırladı. Erdoğan, 2013-2014 Sonbahar-Kış sezonu için hazırladığı koleksiyonda Büyük Hun İmparatorluğu'nun güçlü hükümdarı Atilla'dan ilham aldı. Niyazi Erdoğan 10 parçadan oluşan ayakkabı-bot koleksiyona ek olarak, koleksiyon parçalarına uygun çanta, kemer ve bileklikler de tasarladı. İki sezondur İnci Deri için özel koleksiyonlar hazırlayan Niyazi Erdoğan, yeni koleksiyonunda günün her saatine uygun klasik ve casual modeller ile İnci Deri erkeğini uzun bir yolculuğa çıkarıyor.

Şık ve rahatlığı ön planda tutan detaylar göz dolduruyor…

Niyazi Erdoğan 2013-2014 Sonbahar-Kış koleksiyonunda İnci Deri erkeğine özel şıklığın ve rahatlığın ön planda tutulduğu özel bir koleksiyona imza atıyor. Bordo, yeşil ve lacivert renklerin hakim olduğu koleksiyondaki renklerin uyumu erkekte şıklığı temsil ediyor. Yeşil, mavi, turuncu ve vardolalı detaylar ise kış renklerinin sıradanlığını unuttururken, kısa bilekte biten botların baskılı deriler ile birleşmesi Niyazi Erdoğan çizgisini detaylarda hissettiriyor. Ayakkabıların üzerinde bulunan Niyazi Erdoğan imzalı metal aksesuarlar özel olarak üretilirken, baskılı tay derisi ile ruganın ahengi ise smokin ayakkabılarına hareketlilik katıyor.

Büyük Hun İmparatorluğunun savaşçı ruhundan ilham alan bu özel koleksiyon İnci Deri erkeğine çok geniş bir ürün yelpazesi sunuyor. 2013-2014 Sonbahar-Kış sezonu Niyazi Erdoğan koleksiyonu sınırlı sayıda üretilerek belirli İnci Deri mağazalarında İnci Deri erkeği ile buluşuyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Kadın Niyazi Erdoğan İnci Deri Mağazalarında Yerini Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement