Samsun'da kadınlara kooperatif kurma eğitimi - Son Dakika
Kadın

Samsun'da kadınlara kooperatif kurma eğitimi

Samsun\'da kadınlara kooperatif kurma eğitimi

Samsun'un Asarcık ilçesinde, kadınlara kooperatif kurma sürecinin anlatıldığı 'Kadın girişimcilik ve işletme kooperatifi' eğitimi gerçekleştirildi. Samsun Ticaret İl Müdürü Kürşat Turpçu, Asarcık Üreten Kadınlar Derneği üyeleri ve ilçede halk eğitimi kurslarına katılan 100 kadına kooperatif kurma sürecini anlattı. Eğitim sonrası Asarcık Üreten Kadınlar Derneği lokalinde ilçenin yöresel yemeği olan kaz tiriti ikram edildi.

30.11.2023 09:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Samsun'un Asarcık ilçesinde kadınlara kooperatif kurma sürecinin anlatıldığı "Kadın girişimcilik ve işletme kooperatifi" eğitimi gerçekleştirildi.

Samsun Ticaret İl Müdürü Kürşat Turpçu, Asarcık Üreten Kadınlar Derneği üyeleri ve ilçede halk eğitimi kurslarına katılan 100 kadına kooperatif kurma sürecini anlattı.

Kadınların üretime dahil olmasının önemine değinen Turpçu, il müdürlüğü olarak Asarcıklı kadınlara yol göstereceklerini belirtti.

Eğitime katılan Asarcık Esnaf Sanatkarlar ve Şoförler Odası Başkanı Recep Demirtaş da Asarcık'ta bu tür girişimlerin olmasını istediklerini, kadınların bu yolda yanlarında olacağını kaydetti.

Eğitim sonrası Asarcık Üreten Kadınlar Derneği lokalinde ilçenin yöresel yemeği olan kaz tiriti ikram edildi.

Programa Asarcık Belediye Başkanı Şerif Kılavuz da katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Kadın Samsun'da kadınlara kooperatif kurma eğitimi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement