3 Misli" ile G.a.f.a. Nereye Biz Oraya… - Son Dakika
Kültür Sanat

3 Misli" ile G.a.f.a. Nereye Biz Oraya…

3 Misli" ile G.a.f.a. Nereye Biz Oraya…

Oldukça eğlenceli, keyifli, zengin medya içerikli ve çarpıcı tespitlerle donanmış olan bu gösterim filminde Eticaret – Dijital Pazarlama –Sosyal Medya - İş Zekası ve İş Geliştirme hakkında, günümüzde olan uygulama yöntemleri, doğru yapılanlar, yanlış yapılanlar, yapılması/yapılmaması gerekenler.

05.12.2016 21:04

Oldukça eğlenceli, keyifli, zengin medya içerikli ve çarpıcı tespitlerle donanmış olan bu gösterim filminde Eticaret – Dijital Pazarlama – Sosyal Medya - İş Zekası ve İş Geliştirme hakkında, günümüzde olan uygulama yöntemleri, doğru yapılanlar, yanlış yapılanlar, yapılması/yapılmaması gerekenler ve sonuçlarına değinilmiş, tüm dünyadaki dev firmaların operasyonlarının yeni nesil eko sisteme göre nasıl basitleştirilip kabuk değiştirdiği ve departmanların yeniden nasıl yapılanması gerektiği ile ilgili metodun adına da "3 MİSLİ" denmiştir. "3M" "3İ" ve "3S" den oluşan ana maddelerin açılımı "3M - (Mühendis – Mimar – Müteahhit)", "3İ – (İsteyene – İstediğini – İstediği kadar)", "3S – (Seyyar Satıcı Sendromu)" dur… M'ler,İ'ler,S'ler birleşince işin nasıl "MİS" olduğunu ve başlarındaki 3 ile birlikte nasıl "3 MİSLİ" sonuç alındığına atıfta bulunulmuştur.

Siz de bu konuda bilgi almak istiyorsanız 6 Aralık Salı 18.20'de Basefy CEO'su Umut Ünlü'nün "3 MİSLİ" ile G.A.F.A. nereye biz oraya… etkinliğimize katılabilirsiniz.

Kayıt için; http://www.itucekirdek.com/tr/girisimcilik-seminerleri/3-misli-ile-gafa-nereye-biz-oraya

Kaynak: Etkinlik.io

Son Dakika Kültür Sanat 3 Misli' ile G.a.f.a. Nereye Biz Oraya… - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement