9 buçuk metrelik pideyi saniyeler içinde tükettiler - Son Dakika
Kültür Sanat

9 buçuk metrelik pideyi saniyeler içinde tükettiler

Karacasu ilçesinde düzenlenen geleneksel festivalde hazırlanan 9 metre 40 santim uzunluğundaki pide saniyeler içinde tüketildi.

26.08.2023 20:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

9 buçuk metrelik pideyi saniyeler içinde tükettiler

AYDIN - Karacasu ilçesinde bu yıl 34.'sü düzenlenen geleneksel Karacasu Afrodisias, Kültür, Sanat ve Tanıtım Festivali kapsamında tanıtım için hazırlanan pideler saniyeler içerisinde tüketildi. Çekimlerin tamamlanıp pidelerin yenmesinin serbest olması ile birlikte protokol üyeleri ve vatandaşlar tepsiler dolusu pideyi kısa sürede böyle tüketti.

Karacasu Belediye Meydanı'nda düzenlenen festival kapsamında ilçenin sembol ürünlerinden olan pide tanıtımı da yapıldı. Gelenek gereği her yıl kendi rekorunu egale eden en uzun boylu pide yapımının da gerçekleştirildiği festivalde bu yıl 9 metre 40 santim uzunluğunda pide pişirilip sergilendi. Çeşitli gösterilerin de sunulduğu festivalde gözü gösterilerden ziyade pidelerde olan vatandaşlar ve davetliler tanıtım çekimlerinin sona erip pide yenmesinin serbest bırakılması ile adeta pide sinilerine akın etti. Çuvallar dolusu undan hazırlanan kıymalı, yumurtalı, kaşarlı ve tahinli pideler saniyeler içerisinde tükendi.

Festivalden geriye kalan görüntüler ise 'festival bahane bedava pideler şahane' dedirtti.

9 buçuk metrelik pideyi saniyeler içinde tükettiler
Kaynak: İHA

Son Dakika Kültür Sanat 9 buçuk metrelik pideyi saniyeler içinde tükettiler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement