Arapgir Fotoğraf Zirvesi Başladı - Son Dakika
Kültür Sanat

Arapgir Fotoğraf Zirvesi Başladı

Malatya'da Arapgir belediyesi ile Fotoğraf Kolektifi Kulübü tarafından organize edilen fotoğraf zirvesi, Arapgir ilçesinde başladı. Üç gün sürecek olan etkinliğe akademisyenler, gazeteciler ve birçok fotoğrafçı katıldı. Arapgir Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu, etkinliğin Arapgir'in tanıtımına önemli katkı sağlayacağını belirtti. Açılış için Koru Mahallesi seçildi ve bölgenin kendine özgü mimarisiyle dikkat çektiği vurgulandı.

14.07.2023 13:43  Güncelleme: 13:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Arapgir fotoğraf zirvesi başladı

MALATYA - Malatya'da Arapgir belediyesi ile Fotoğraf Kolektifi Kulübü tarafından organize edilen fotoğraf zirvesi start aldı.

Malatya'nın Arapgir ilçesinde düzenlenen ve üç gün sürecek olan fotoğraf zirvesi Koru Mahallesi'nde başladı.

Aralarında akademisyen ve gazetecilerinde bulunduğu çok sayıda fotoğrafçının katıldığı organizasyona dair açıklamalarda bulunan Arapgir Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu, etkinliğinin Arapgir'in tanıtımına önemli katkı vereceğini kaydetti.

Etkinliğinin açılışı için tescilli Köhnü üzümünün merkezi durumunda olan Koru Mahallesi'ni özellikle tercih ettiklerini belirten Cömertoğlu, bölgenin kendine özgü mimarisine dikkat çekerek yaklaşık 30 fotoğrafçıyı ilçede ağırlamakta mutluluk duyduklarını söyledi.

Arapgir Fotoğraf Zirvesi Başladı
Kaynak: İHA

Son Dakika Kültür Sanat Arapgir Fotoğraf Zirvesi Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement