Bergen Yapım Belgeseli Doğum Gününde Yayınlandı - Son Dakika
Kültür Sanat

Bergen Yapım Belgeseli Doğum Gününde Yayınlandı

Bergen Yapım Belgeseli Doğum Gününde Yayınlandı

Gişe rekorları kıran filmi ile son dönemin en çok konuşulan isimlerinden biri haline gelen 'Bergen', doğum günü 15 Temmuz'da da unutulmadı. Hayatının sinema perdesine aktarıldığı filmle Bergen, gücünü hayallerinden, sesinden ve hayata dair hiç vazgeçmediği umudundan alan yetenekli bir müzisyen olarak Türkiye ve dünya izleyicisi ile buluşmuştu. Tasarımı ve yapımı Orchestra Content'e ait olan 'Bergen' filminin yapım belgeseli, sanatçının doğum gününde yayına girdi. Özel röportajlar, kamera arkası görüntüler ve Bergen'in hayatına dair unutulmaz detaylar 'Bergen Yapım Belgeseli'nde yer aldı. Belgesel, Orchestra Content'in YouTube kanalından ücretsiz bir şekilde izlenebilecek.

17.07.2023 01:36  Güncelleme: 01:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gişe rekorları kıran filmi ile son dönemin en çok konuşulan isimlerinden biri haline gelen 'Bergen', doğum günü 15 Temmuz'da da unutulmadı.

Hayatının sinema perdesine aktarıldığı filmle Bergen, gücünü hayallerinden, sesinden ve hayata dair hiç vazgeçmediği umudundan alan yetenekli bir müzisyen olarak Türkiye ve dünya izleyicisi ile buluşmuştu.

Tasarımı ve yapımı Orchestra Content'e ait olan 'Bergen' filminin yapım belgeseli, sanatçının doğum gününde yayına girdi.

Özel röportajlar, kamera arkası görüntüler ve Bergen'in hayatına dair unutulmaz detaylar 'Bergen Yapım Belgeseli'nde yer aldı.

Belgesel, Orchestra Content'in YouTube kanalından ücretsiz bir şekilde izlenebilecek.

Kaynak: Magazinkolik

Son Dakika Kültür Sanat Bergen Yapım Belgeseli Doğum Gününde Yayınlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement