Civan Canova Sergisi Açıldı - Son Dakika
Kültür Sanat

Civan Canova Sergisi Açıldı

Civan Canova Sergisi Açıldı

Civan Canova'nın birinci vefat yıldönümü olan 20 Ağustos 2023 Pazar günü açılan sergiye Hülya Koçyiğit, Zuhal Olcay, Zafer Ergin ve diğer birçok ünlü isim katıldı. Sergide yer alan elliden fazla tablonun satışından elde edilecek gelir, çocuk sevgisi ve sanat aşkını birleştiren bir hayır kurumuna yönlendirilecek. Sergi, 21 Ağustos-1 Eylül 2023 tarihleri arasında tüm sanat severlere açık olacak.

21.08.2023 23:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Serginin açılışı, Canova'nın birinci vefat yıldönümü olan 20 Ağustos 2023 Pazar günü, yapıldı. Açılışa Hülya Koçyiğit, Zuhal Olcay, Zafer Ergin, Yıldıray Şahinler, Metin Akdülger, Derya Alabora, Bennu Yıldırımlar, Zerrin Tekindor, Güner Özkul, Fırat Tanış, Bahtiyar Engin, Altan Gördüm, Sumra Yavrucuk, Uraz Kaygılaroğlu, katıldı.

civancanova-sergi2.jpg

Aile, tablo satışlarından elde edilecek tüm gelirin, Civan Canova'nın kalbinde önemli yer tutan çocuk sevgisi ve sanat aşkını O'nun adına yakışır şekilde bünyesinde birleştiren bir hayır kurumuna yönlendirileceği bildirildi.

civancanova-sergi1.jpg

Oyuncu, yazar, tiyatro yönetmeni sıfatlarının yanı sıra ressam olarak da tanınan ve sevilen, birçok ödüle sahip çok yönlü sanatçının sergisinde, bazıları özel aile koleksiyonuna ait olan elliden fazla tablosu yer aldı. Serginin kapıları, 21 Ağustos-1 Eylül 2023 tarihleri arasında, 10: 00-19: 00 saatleri boyunca tüm sanat severlere açık olacak.

civancanova-sergi3.jpg

Kaynak: Magazinkolik

Son Dakika Kültür Sanat Civan Canova Sergisi Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement