Icebarist Club&lounge Karaoke Günleri Devam Ediyor! - Son Dakika
Kültür Sanat

Icebarist Club&lounge Karaoke Günleri Devam Ediyor!

Icebarist Club&lounge Karaoke Günleri Devam Ediyor!

80’ler popüler müziğinin efsanevi isimleriyle başlayan karaoke gecelerinde şimdi de sırada Stevie Wonder gecesi var...

06.09.2012 19:00

Şehrin sıradanlaşan ve boğucu atmosferinden çıkmak isteyenler için kaliteli müzik ve eğlence alternatifi sunan Icebarist&Club Lounge, kendine has tarzıyla yarattığı karaoke konseptini her çarşamba karaoke severlerle buluşturuyor.

Icebarist&Club Lounge karaoke günleri Michael Jackson, Bon Jovi,Cool & The Gang, Eurythmics, Whitney Houston, Prince, New Kids on the Block, Modern Talking gibi başlıyor. Bir nesli etkilemiş daha bir çok sanatçının artık klasikler arasına giren şarkılarıyla farklı bir karaoke deneyimi 5 Eylül gecesi Icebarist&Club Lounge'da gerçekleşti.

Tüm zamanların en büyük müzisyenlerinden 22 Grammy ödüllü Stevie Wonder'ın akıllara kazınmış şarkıları Icebarist'de yeni karaoke konseptiyle buluşuyor. Icebarist&Club Lounge, I Was Made to Love Her, Superstiton, Higher Ground, You Haven't Done Nothing, I Just Called to Say I Love You gibi Stevie Wonder hitleriyle eğlenceli bir akşam için 12 Eylül gecesi sizi İstanbul'un en 'cool' mekanına davet ediyor.

Non-stop bir eğlence anlayışı

Maslak'da bulunan Windowist Tower binasının altında yer Icebarist&Club Lounge, dünyaca ünlü heykeltıraş ve tasarımcılar tarafından tasarlandı. Hafta içi her gün 15.00'den 01.00'e kadar açık olan mekAnda, Cuma ve Cumartesi geceleri ise eğlence 04.00'a kadar devam ediyor.

Program:

12.09.2012 Stevie Wonder

Rezervasyon için:

Eski Büyükdere Cad. No: 26 Maslak İstanbul

+90 212 214 74 44

cool@icebarist.com

www.icebarist.com

Kaynak: Womenist.net

Son Dakika Kültür Sanat Icebarist Club&lounge Karaoke Günleri Devam Ediyor! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement