Nevşehir'in il oluşunun 69. yıl dönümü konser programıyla kutlanacak - Son Dakika
Kültür Sanat

Nevşehir'in il oluşunun 69. yıl dönümü konser programıyla kutlanacak

Nevşehir\'in il oluşunun 69. yıl dönümü konser programıyla kutlanacak

Nevşehir'in il oluşunun 69. yıl dönümü, Nevşehir Belediyesi tarafından düzenlenecek konser programıyla kutlanacak. Program, 20 Temmuz 2023 Perşembe günü Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi önünde gerçekleştirilecek. İl protokolü ve vatandaşların katılımıyla gerçekleştirilecek olan programda, Sevcan Orhan muhteşem bir konser verecek. Konserin ardından havai fişek gösterisi yapılacak.

17.07.2023 11:40

Nevşehir'in Bakanlar Kurulu kararı ile il oluşunun 69. yıl dönümü düzenlenecek konser programı ile kutlanacak.

Nevşehir'in il oluşunun 69. yıl dönümü nedeniyle Nevşehir Belediyesi tarafından düzenlenecek olan program, 20 Temmuz 2023 Perşembe günü Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi önünde gerçekleştirilecek.

İl protokolü ve vatandaşların katılımı ile Nevşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'nce gerçekleştirilecek olan program saat 20.30'da Borsa Kavşağı'ndan başlayacak. Dostlar Konağı Grup Dostlar eşliğinde gerçekleştirilecek olan kortej yürüyüşü Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi'ne kadar sürecek.

Burada protokol konuşmaları ile başlayacak olan programda ünlü sanatçı Sevcan Orhan Nevşehirliler için muhteşem bir konser verecek.

Konser programının ardından ise havai fişek gösterisi gerçekleştirilecek. - NEVŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Kültür Sanat Nevşehir'in il oluşunun 69. yıl dönümü konser programıyla kutlanacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement