Pedallar "Kitap" İçin Çevrildi - Son Dakika
Kültür Sanat

Pedallar "Kitap" İçin Çevrildi

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Bisikletlilerden genel görüntü Malatya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ertan Mumcu'nun konuşması Türkiye Bisiklet Federasyonu Malatya İl Temsilcisi Mustafa Ekici'nin konuşması Malatya Bisiklet Doğa Sporları Derneği Başkan Yardımcısı Ersin Özdemir'in konuşması Malatya Kültür A.Ş. Genel Müdürü Sabri Akın'ın konuşması Bisikletlilerin şehir turu atması Pedallar "kitap" için çevrildi Malatya'da bisiklet topluluğu üyeleri, Bosna Hersek'in ilk Cumhurbaşkanı merhum Aliya İzzetbegoviç anısına düzenlenecek 5. Malatya Anadolu Kitap ve Kültür Fuarına dikkati çekmek için tur düzenledi.

08.05.2016 16:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Bisikletlilerden genel görüntü

Malatya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ertan Mumcu'nun konuşması

Türkiye Bisiklet Federasyonu Malatya İl Temsilcisi Mustafa Ekici'nin konuşması

Malatya Bisiklet Doğa Sporları Derneği Başkan Yardımcısı Ersin Özdemir'in konuşması

Malatya Kültür A.Ş. Genel Müdürü Sabri Akın'ın konuşması

Bisikletlilerin şehir turu atması Pedallar "kitap" için çevrildi

Malatya'da bisiklet topluluğu üyeleri, Bosna Hersek'in ilk Cumhurbaşkanı merhum Aliya İzzetbegoviç anısına düzenlenecek 5. Malatya Anadolu Kitap ve Kültür Fuarına dikkati çekmek için tur düzenledi.

Malatya'da 10-15 Mayıs'ta gerçekleştirilecek fuar öncesi farkındalık oluşturmak için alışveriş merkezi önünde toplanan sporcular, "Pedallar kitap için çevrilecek" yazılı tişörtler giydi.

Malatya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ertan Mumcu, etkinlik öncesi yaptığı konuşmada, kitap fuarı öncesi anlamlı bir etkinlik düzenlediklerini söyledi.

Mumcu, sağlıklı bir yaşamda sporun önemine dikkati çekerek fuara katılımın yoğun olmasını beklediklerini dile getirdi.

Malatya Kültür A.Ş. Genel Müdürü Sabri Akın da fuar etkinlikleri kapsamında düzenledikleri faaliyete destek verenlere teşekkür ederek Malatyalıları 10-15 Mayıs'taki fuara beklediklerini ifade etti.

Türkiye Bisiklet Federasyonu Malatya İl Temsilcisi Mustafa Ekici de anlamlı projede yer almaktan mutluluk duyduğunu belirterek, "Amacımız geleceğimizi emanet edeceğimiz gençlere spor ve kitabın önemini anlatmak." dedi.

Malatya Bisiklet Doğa Sporları Derneği Başkan Yardımcısı Ersin Özdemir, "Kitap fuarına dikkat çekmek için biz de bisikletlerimizle Malatya turu atıp insanların fuara gelmesini sağlamak istiyoruz. Tüm Malatyalıları fuara ve kitap okumaya davet ediyoruz." şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından Malatya Bisiklet Doğa Sporları Derneği ile İnönü Üniversitesi Bisiklet Toplululuğu üyesi yaklaşık 100 bisikletli, kent merkezinden başlayarak Kapalıçarşı, Fuzuli Caddesi, Kernek Camisi, eski devlet hastanesi, vali konağı, Kışla Caddesi güzergahında şehir turu attı.

Pedallar "Kitap" İçin Çevrildi
Kaynak: AA

Son Dakika Kültür Sanat Pedallar 'Kitap' İçin Çevrildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement