Radyo Başakşehir Yeni Yayın Dönemine Başladı - Son Dakika
Kültür Sanat

Radyo Başakşehir Yeni Yayın Dönemine Başladı

Radyo Başakşehir Yeni Yayın Dönemine Başladı

Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu'nun katılımıyla gerçekleşen törenle Radyo Başakşehir yeni yayın dönemine başladı. Yeni yayın döneminde 'mutluluğun sesi sensin' sloganını benimseyen radyo, birçok farklı programla dinleyicilere hizmet verecek.

22.10.2023 09:56  Güncelleme: 09:59

İnternet radyosu olan Radyo Başakşehir, yeni yayın dönemine gerçekleştiren törenle başladı. Çok sayıda radyocunun katılımıyla düzenlenen yeni yayın dönemi açılış törenine katılan Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, "Radyo Başakşehir'in yeni yayın döneminde hep birlikte 'mutluluğun sesi sensin' diyoruz" dedi.

Yayın hayatına 13 Şubat 2020'de 'mutluluğun sesi' sloganıyla başlayan Radyo Başakşehir, yeni yayın dönemine Başakşehir Belediyesi Şehir Sanat'ta düzenlenen törenle merhaba dedi. Radyo Başakşehir yeni yayın dönemi açılış törenine, yerel ve ulusal radyolarda program yapan çok sayıda radyocu da katıldı.

"MUTLULUĞUN SESİNİ DİNLEYİCİLERİMİZE DUYURDUK"

Törende radyoculara ve ilçe sakinlerine hitap eden Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, "Benim çok sevdiğim ve özellikle gençlerimize her zaman söylediğim bir söz var; inanmak, başarmanın yarısıdır. Bizler de inandık ve 2020'nin şubat ayında, 13 Şubat Dünya Radyo Günü'nde mutlu bir yolculuğa çıktık. O gün radyo dostlarımızla birlikte gerçekleştirdiğimiz ilk yayında, mikrofonumuzdan mutluluğun sesini dinleyicilerimize duyurduk" diye konuştu.

"KIYMETLİ DÖRT ÖDÜLE LAYIK GÖRÜLDÜK"

Radyo Başakşehir'de birçok ilkin ve başarının altına imza attıklarını belirten Kartoğlu, "Radyo Başakşehir'de dinleyicilerimize birbirinden zengin içeriğe sahip yüzlerce programla seslendik. Mikrofonlarımızda binlerce konuğumuzu ağırladık. Radyo Başakşehir'i Türkiye'nin en kapsamlı internet radyosu haline getirdik. Ayrıca son üç yılda hepsi birbirinden kıymetli dört ödüle layık görüldük. Bunlarla yetinmedik; mutluluğun sesine yeni sesler eklemek için, Başakşehir Radyo Akademi'yi kurduk. 13 dönemde, 224 kursiyerimize radyoculuk eğitimi verdik. Radyo Akademimizde 14'üncü dönem eğitimlerimize hız kesmeden devam ediyoruz" ifadelerini kullandı.

"18 YAYINCI 22 FARKLI PROGRAM"

Yeni yayın dönemine 'mutluluğun sesi sensin' diyerek başladıklarını ifade eden Kartoğlu, "18 farklı yayıncı ve 22 farklı program ile dünya, ülke ve şehir gündeminin nabzını tutuyoruz. Türk halk müziği ve Türk sanat müziği eserlerinin canlı olarak icra edildiği programlarımızın yanı sıra şiir, yazı ve tasavvufa dair programlarımız da yeni yayın döneminde yer alıyor. Spordan teknolojiye, komediden genel kültüre birçok özel içeriklerin yer aldığı yeni yayın dönemimizde kadınlarımızın sesinin daha gür çıkmasına da özen gösterdik. Canlı yayın aracımız ile Başakşehir'in, İstanbul'un ve Türkiye'nin dört bir yanından yaptığımız yayınlarımıza, yeni dönemde de devam edeceğiz" dedi.

"YENİ YAYIN DÖNEMİ HAYIRLI OLSUN"

Bir radyo klasiği haline gelen Radyo Sokağı'nda bugüne 130 radyocuyu ağırladıklarını ifade eden Kartoğlu, "Türkiye'nin en kapsamlı internet radyosu ve 'mutluluğun sesi' Radyo Başakşehir'in yeni yayın dönemi hayırlı olsun" ifadelerini kullandı.

"'MUTLULUĞUN SESİ SENSİN' DİYORUZ"

Radyo Başakşehir Genel Yayın Yönetmeni Necip Fazıl Ergüt ise birbirinden değerli radyo dostlarıyla bir arada olduklarını belirterek "Yola çıkışımız bir hikaye ile başladı. Tüm radyocuların ve radyoların ortak sesi olmak istedik. Bunu başardığımıza da yürekten inanıyorum. Radyoya gönül verdik, herkesin bitti dediği dönemde biz bu sürecin devam edeceğine inandık. Radyoyu ayakta tutmak, güçlü tutmak için Radyo Başakşehir yayınlarına devam edecek. Yeni yayın dönemimizde 'mutluluğun sesi sensin' diyoruz" diye konuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Kültür Sanat Radyo Başakşehir Yeni Yayın Dönemine Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement