Sanat Güneşi Muhteşem Bir Konserle Anıldı - Son Dakika
Kültür Sanat

Sanat Güneşi Muhteşem Bir Konserle Anıldı

Sanat Güneşi Muhteşem Bir Konserle Anıldı

Osmangazi Bel., Sanat Güneşi Zeki Müren'i Ölümünün 14. Yıldönümünde Kültürpark Açık Hava Tiyatrosu'nda Düzenlediği Muhteşem Bir Konserle Andı.

25.09.2010 14:33  Güncelleme: 14:35

Osmangazi Belediyesi'nce bu yıl 7.si düzenlenen Zeki Müren'i Anma Konseri'nde ünlü Sanatçılar Selami Şahin ve Nalan Altınörs sahne aldı. Sanat Güneşi'nin unutulmaz şarkılarının seslendirildiği geceye Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Bursa protokolünün önde gelen isimleri ile Bestekar Kutlu Payaslı ve çok sayıda Bursalı katıldı.

Konser öncesi gösterilen Zeki Müren'in hayatını anlatan kısa belgesel film, Kültürpark Açık Hava Tiyatrosu'nu dolduran binlerce insana duysal anlar yaşattı. Zeki Müren'in yakın dostu Selami Şahin gece boyunca söylediği tüm şarkıları Sanat Güneşi'ne adadı. Zeki Müren'i sahnede anlatırken duygusal anlar yaşayan ünlü Sanatçı Selami Şahin, Müren'in sahnede bulunan fotoğrafını öperek "Seni asla unutmayacağız Paşam" dedi. Sahneye gelen Türk Sanat Müziği'nin önemli seslerinden Nalan Altınörs, Zeki Müren'in unutulmaz şarkılarını konser alanını dolduran yüzlerce kişiyle hep bir ağızdan söyledi. Altınörs "Zeki Müren'i doğduğu topraklarda anıyoruz bu beni çok mutlu etti" dedi. Şahin ve Altınörs Osmangazi Belediyesi'ne gösterdiği vefa örneğinden dolayı teşekkür etti.

Gece'nin sonunda Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar iki ünlü sanatçıya teşekkür plaketi verdi. Dündar "Sanat Güneşimiz Zeki Müren Türkiye'nin ve Bursa'nın yetiştirdiği önemli değerden biridir. Milyonlarca sanatseveri kendisine hayran bırakan Zeki Müren'i böyle bir geceyle yaşatmaktan dolayı çok mutluyuz" diye konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Kültür Sanat Sanat Güneşi Muhteşem Bir Konserle Anıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement