Tablolarını, Kanser Hastalarının Yararına Bağışladı - Son Dakika
Kültür Sanat

Tablolarını, Kanser Hastalarının Yararına Bağışladı

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Tablolardan detayalar Necla Yılmaz'ın açıklamaları Trabzon Valisi Abdil Celil Öz'ün açıklamaları Açılışı töreni Tablolarını, kanser hastalarına bağışladı Samsun'da yaşayan Necla Yılmaz, Umut ve Yaşam Derneğine bağışladığı tabloları ile kendisiyle aynı durumdaki kanser hastalarına destek sağlamak istiyor Kanser hastası Necla Yılmaz, yaptığı 29 yağlı boya tabloyu aynı hastalıkla mücadele edenleri çatısı altında toplayan Umut ve Yaşam Derneğine bağışladı.

18.03.2016 22:15

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Tablolardan detayalar

Necla Yılmaz'ın açıklamaları

Trabzon Valisi Abdil Celil Öz'ün açıklamaları

Açılışı töreni Tablolarını, kanser hastalarına bağışladı

Samsun'da yaşayan Necla Yılmaz, Umut ve Yaşam Derneğine bağışladığı tabloları ile kendisiyle aynı durumdaki kanser hastalarına destek sağlamak istiyor

Kanser hastası Necla Yılmaz, yaptığı 29 yağlı boya tabloyu aynı hastalıkla mücadele edenleri çatısı altında toplayan Umut ve Yaşam Derneğine bağışladı.

Umut ve Yaşam Derneğince Hamamizade İhsan Bey Kültür Merkezi'nde organize edilen Yılmaz'ın eserlerinin yer aldığı serginin açılışına, Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, Trabzon İl Kültür ve Turizm Müdürü İsmail Kansız, dernek başkanı Nimet Baki ve çok sayıda davetli katıldı.

Vali Öz, açılışta yaptığı konuşmada, serginin hem duygusal hem de sanat boyutu ile önemli olduğunu söyledi.

Umut ve Yaşam Derneğinin de kentteki faaliyetlerine değinen Öz, "Umut ve Yaşam Derneği, ilimizde kadınlarımızın sağlıklı yaşaması ile erken teşhis ve tedavi anlamında ciddi çalışmalar yapan bir dernek. Bugünkü faaliyetimiz de başka boyutu ile bu amaca çalışmalarını vakfetmiş. Onun için emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Bu çalışmaların umut bekleyen insanlara umut ışığı olmasını temenni ediyorum." ifadelerini kullandı.

Baki ise tabloların sahibi Necla Yılmaz'a katkılarından dolayı teşekkür ederek, "Necla hanım kanserle mücadele eden bir hastamız ve çok güzel tablolar yapıyor. Yaptığı çalışmaları bir derneğe bağışlamak istedi ve bunu kanser hastaları yararına, sosyal medya üzerinden Umut ve Yaşam Derneğini bularak bize bağışladı. Bizlere yaptıkları destekten dolayı çok mutluyuz." dedi.

Yılmaz da çok heyecanlı olduğunu dile getirerek "Ben 3 yıldır kanser tedavisi görüyorum. Hastalığımı hiç hissetmedim. Yanımda hep sevdiklerim vardı ve bana hep destek oldular. Bu sergiden tek beklentim inşallah diğer hastalarımıza maddi ve manevi faydam olur. Onlar da kendilerini yalnız hissetmesinler istiyorum." diye konuştu.

Tablolarını, Kanser Hastalarının Yararına Bağışladı
Kaynak: AA

Son Dakika Kültür Sanat Tablolarını, Kanser Hastalarının Yararına Bağışladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement