Acun Ilıcalı, Adem-Turabi Kavgasının Detaylarını Anlattı - Son Dakika
Magazin

Acun Ilıcalı, Adem-Turabi Kavgasının Detaylarını Anlattı

Sahibi olduğu TV8 kanalında yayınlanan 'Survivor Ekstra' programına konuk olan Acun Ilıcalı, Adem-Turabi kavgası için "Şiddetsel bir durum asla söz konusu değil" dedi.

27.03.2018 09:33  Güncelleme: 09:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TV8'de yayınlanan 'Survivor Ekstra' programına konuk olan Acun Ilıcalı, 'Survivor 2018'de All Star takımında yaşanan Adem- Turabi gerginliğine açıklık getirdi.

"ŞİDDETSEL BİR DURUM SÖZ KONUSU DEĞİL"

Başarılı televizyoncu, Adem Kılıçcı ile Turabi Çamkıran arasında yaşanan gerginlik ve görüntülerin yayınlanıp yayınlanmayacağı hakkında, "Çok sevimsiz, hiç tasvip etmediğim, üzüldüğüm bir olay yaşandı. Şiddetsel bir durum asla söz konusu değil. Televizyonculukta her şeyi yayınlayamıyorsunuz. Yayınlarsanız ceza yiyorsunuz. Çocuklar bizi izliyor" dedi.

"YARIŞMACI KAYBETMEK İSTEMİYORUZ"

Survivor'ın yapımcısı ve sunucusu, "İki yarışmacının karşılık söylediği sözler çok üzücü. İnsan kendini kaybettiği zaman çok ağır konuşur. Yarışmacı kaybetmek istemiyoruz. Fiziksel müdahale ve tehdit varsa buna izin vermeyiz. Bu olayda fiziksel bir durum yok" ifadelerini kullandı.

Acun Ilıcalı, Adem-Turabi Kavgasının Detaylarını Anlattı

Son Dakika Magazin Acun Ilıcalı, Adem-Turabi Kavgasının Detaylarını Anlattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • HELLO PAPİİİİ: vaybe memleket ne durumda burada reytinglerden bahsediliyor n yazıkki memlekti bu duruma getirdiler bu ülke resmen bitmiş tabi sırtını birilerine dayayanlar alınteri olmadan kazandığı para ile zenginşenler ülkedeki adletsizliği bir kez daha gözler önüne sermekte helal yoldan kazananlar sadece karın doyurabiliyor alınteri dökmeden kazananlarda işte böyle ortalıkta konuşuyor reyting yapıyor koyun sürüsüde bunları izleyip oy veriyor memleketim insanları ne hale gelmiş vaybe 5 5 Yanıtla
  • HELLO PAPİİİİ: uyuyun koyunlar uyuyun zaten bu memleketin başına ne geldiyse uyumaktan geldi acunun proğramlarını memlekette insanlar serum olarak alıyor izledikleri zaman uyuşup n yapacaklarını şaşırıyorlar sonrada millet meme me me me me lemeye başlıyor nasıl bir millet olduk tıpkı koyunlar gibi 4 5 Yanıtla
  • Kado: Yenezler acun bey senin bu olkeye hic bir faydan yok isdediğin yere defol git by by 2 5 Yanıtla
  • KoLpAçİnO : biz ona reyting ve para kaygısı diyelim acun bey ! 4 3 Yanıtla
  • Ali: Bende bunu yedim !!! 4 2 Yanıtla

Advertisement