Arda Turan, eşi Aslıhan Doğan'a 2.1 milyon euroluk araba aldı - Son Dakika
Magazin

Arda Turan, eşi Aslıhan Doğan'a 2.1 milyon euroluk araba aldı

Son dönemlerde Denizbank Florya Şube Müdürü Seçil Erzan tarafından dolandırılma iddialarıyla gündeme gelen Arda Turan, eşi Aslıhan Doğan'a 2.1 milyon euroluk lüks araba hediye etti.

15.04.2024 15:44  Güncelleme: 15:49

Kamuoyunda yüksek karlı gizli fon adıyla bilinen davada yargılanan Denizbank Florya Şube Müdürü Seçil Erzan tarafından dolandırılma iddialarıyla gündeme gelen Arda Turan, adından söz ettirmeye devam ediyor.

EŞİNE LÜKS ARABA HEDİYE ETTİ

Arda Turan, eşi Aslıhan Doğan Turan'a 2.1 milyon euroluk Rolls-Royce hediye etti. Aslıhan Doğan Turan ise yakın arkadaşları Selin İmer ve Mustafa Ceceli'yi bayram gezmesine çıkardı.

Arda Turan, eşi Aslıhan Doğan'a 2.1 milyon euroluk araba aldı

70 MİLYON TL

Aslıhan Doğan Turan, eşi Arda Turan'ın 2.1 milyon euroya (yaklaşık 70 milyon lira) aldığı Rolls-Royce Cullinan marka lüks otomobiliyle önceki gün Bebek'te görüntülendi.

Arda Turan, eşi Aslıhan Doğan'a 2.1 milyon euroluk araba aldı
Arda Turan, eşi Aslıhan Doğan'a 2.1 milyon euroluk araba aldı
Arda Turan, eşi Aslıhan Doğan\'a 2.1 milyon euroluk araba aldı

Son Dakika Magazin Arda Turan, eşi Aslıhan Doğan'a 2.1 milyon euroluk araba aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (51)

  • Erkan null: bizde bayramda nereye bedava gideriz diye internet harcayalim 352 7 Yanıtla
    huseyin ergun: Görgüsüzün parası olmuş..... 42 1
  • ferhat eser: şu paranın yarısını bayramda çocuklara dağıtıp çocuk sevindirsen huzur evini ziyaret etsen bağış yapsan yengeyede mercedes yada bmw alsaydın daha iyi olmazmıydı arda? 298 16 Yanıtla
    Erkan null: olur mu hic !! itibarda tasarruf olmazzzz 228 5 ferhat eser: itibar parayla değil adamlıkla oluyor erkan kardeşim arda yinede kötü insan değil daha düşünceli olsa onun faydasına olur 83 27 ferhat eser: Bu kim kardeşim ramazanda hiç oruç tutmadım ama içmedimde ben zaten ruhani biriyim dünyayı iyilik kurtaracak mal mülk değil 25 9 Bu Kim: ferhat maniveyatami yoneldin eskiden boyle degildin ramazandan sonra maşallah takvalaşmisin kardeşim 22 2 ferhat eser: yapamıyorum bi gayretimde yok maalesef kardeşim ama yapanlarıda taktir ediyorum 21 2 Bu Kim: ah be keşke islami tam yaşasaydin salih müslüman olurmuşsun namaz oruc vesayre 16 6
  • Kemal: Bankacı kadın ceza evinde bunlar parayı hala eziyorlar. !!!!!!!! 174 9 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement