Avukatlıktan Oyunculuğa Geçen Can Yaman: Çok Şanslıyım - Son Dakika
Magazin

Avukatlıktan Oyunculuğa Geçen Can Yaman: Çok Şanslıyım

Avukatlıktan Oyunculuğa Geçen Can Yaman: Çok Şanslıyım

Avukatlık yaparken Bodrum'da tesadüf sonucu oyuncu olan ve 1 yıl içerisinde 'Gönül İşleri' ve ardından 'İnadına Aşk' dizisinde oynayan Yaman, kendisi için "Çok şanslıyım" diyor.

12.11.2015 10:12  Güncelleme: 11:07

Avukatlık yaparken tatil için gittiği Bodrum'da tesadüf sonucu oyuncu olan ve 1 yıl içerisinde 'Gönül İşleri' ve ardından 'İnadına Aşk' dizisinde oynayan Can Yaman, kendisini çok şanslı olarak değerlendirirken, "Hayat, planlar yaparken başınıza gelenlerdir." dedi.

GÖNÜL İŞLERİ DİZİSİNDE USTA İSİMLERLE OYNADI

Birleşik Arap Emirlikleri merkezli MBC4 kanalındaki 'Turki Ekstra' programında Liana Dahdouh'un sorularını yanıtlayan oyuncu Can Yaman, sektöre çok iyi bir başlangıç yaptığını anlattı. İlk olarak 'Gönül İşleri' dizisinde çok usta isimlerle oynadığını belirten Yaman, 'İnadına Aşk'ta 'Yalın Aras' karakterini başrolde canlandırdığını hatırlatırken şöyle dedi:

NASIL GARİBAN OLDU?

"Bu dizide Osman Sınav ile çalışma fırsatı yakaladım. Gerçekten şanslıyım. Klişe bir laf vardır; 'Hayat planlar yaparken başınıza gelenlerdir' diye. Benim hayatım hakikaten öyle. Çok önemli bir kurumsal firmada avukatlık yapıyordum. Avukatlık yaparken Bodrum'a tatile gidiyorum ve şu anki menajerlerimle tanışıyorum. Bana hobi olarak ders vermeye başlıyorlar. Sonra da ilk işim 'Gönül İşleri' için teklif gelmesi tamamen tesadüf. Planladığım bir şey değildi. Senaryoda canlandırdığım karakterin bıyıklı, doğudan gelmiş, parası olmayan biri olduğu yazıyordu. Benim o anki görüntüm, imajım, halim, tavrım garibanı oynamaya çok fazla müsait değil. Çünkü fiziksel olarak havalı duruşum vardı. Hoca bana 'Çok özenli bir fiziğe sahipsin, biraz daha kambur dur mesela gariban gibi ol', '6-7 kilo verebiliyorsan omuzların darlaşabiliyorsa ona uygun olarak kendini fiziksel olarak hazırla' dedi. Bıyık ve saçların kısa olması gerekiyordu. Konuştuk ona göre 1 ayda bıyığı bıraktık her gün kilo vermek için koşmaya başladım. Kilolu değildim kastan kilo kaybı. O şekilde bir duruş edindim."

"GERÇEK HAYATTA DA SÜREKLİ BİR ARADAYIZ"

Can Yaman, dizi başlamadan 1-2 ay önce bir araya gelip birlikte vakit geçirmeye başladıklarını, beraber seyahat ettiklerini, yediklerini, içtiklerini anlatırken, "Birbirimizin evinde kalıp, birbirimizi iyi tanıdık. Dizi başladığında tüm karakterler birbirlerine alışmıştı. Bu oyunda da bizi rahatlattı. Gerçek hayatta da sürekli bir aradayız. Bu rahatlık ekrana yansıyordur." diye konuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Magazin Avukatlıktan Oyunculuğa Geçen Can Yaman: Çok Şanslıyım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • Kuzu: Uf bu ne ! Sen insansan bizim kiler ne 6 2 Yanıtla
  • BENDERKİ: Onlar,HAYAT FELSEFESİ,ni (islam ahlakı, demokrasi,insanlık,barış,dürüstlük,aklını kullanmak,düşünmek,çok kelimeler kullanarak güzel ve kibar konuşmak,çağdaş espiri,kültür,bilim)yeterince öğrenmiş olsalardı,böyle ÜZÜCÜ ve UTANÇ VERİCİ olaylar başımıza gelmezdi.AMA onlar boş,saçma,insanın NEFSİ MÜDAFAA,sını zayıflatan, (diziler,filimler,müzikler,moda,alkol,sigara,para,mal,sanal yaşam,maçlar,şans oyunları) kolay yolu seçtiler.Yol yakın iken dönümelidirler. 7 1 Yanıtla
  • ...: şimdi sen oradan Doğudan gelmış bi adamı oynadin bi harita açıp bakar misiniz Maraş hangi bölge de Doğu da değiliz coğrafya bilgini tazele çünkü o dizi de Maraşliydin 6 2 Yanıtla
  • kazim: Bende hamalim. Benide ouncu yaparmiler acep 3 0 Yanıtla
  • AYSE: GÖNÜL İŞLERİNDE DAHA YAKISIKLIYDI 3 0 Yanıtla

Advertisement