Bahar Candan'ın yorumu ortalığı karıştırdı! Nihat Doğan canlı yayında sordu: Prostat ilişkiye engel mi? - Son Dakika
Magazin

Bahar Candan'ın yorumu ortalığı karıştırdı! Nihat Doğan canlı yayında sordu: Prostat ilişkiye engel mi?

Flash TV'de yayınlanan magazin programında Nihat Doğan ve Bahar Candan arasında yaşanan İbrahim Tatlıses polemiği gündem oldu. İbrahim Tatlıses'in 14 Şubat açıklamasının verildiği haber özelinde konuşan Bahar Candan, "İbrahim Tatlıses prostat değil miydi? Prostat ne demek?" sorusunu ortaya attı. Şarkıcı Nihat Doğan ise bu sözlerin üzerine "Prostat ilişkiye engel midir? İbrahim abi kaç yaşına geldin gel ben seni umreye götüreyim umre yapalım" dedi.

17.02.2022 16:08  Güncelleme: 17:22

Flash TV'den olaylı şekilde ayrıldıktan sonra Youtube üzerinden yayınlarına devam eden Al Sana Haber programında ilginç bir İbrahim Tatlıses diyaloğu yaşandı. Bahar Candan, İbrahim Tatlıses'in 14 Şubat yorumunun verildiği haberini izlerken "İbrahim Tatlıses prostat değil miydi? Prostat ne demek?" dedi.

"PROTASTAT İLİŞKİYE ENGEL MİDİR?"

Nihat Doğan ise bu konuşmanın üzerine "Prostat ilişkiye engel midir? İbrahim abi kaç yaşına geldin gel ben seni umreye götüreyim umre yapalım" dedi. İkilinin bu konuşmaları programın en dikkat çeken anlarının yaşanmasına neden oldu.

Bahar Candan\'ın yorumu ortalığı karıştırdı! Nihat Doğan canlı yayında sordu: Prostat ilişkiye engel mi?

Son Dakika Magazin Bahar Candan'ın yorumu ortalığı karıştırdı! Nihat Doğan canlı yayında sordu: Prostat ilişkiye engel mi? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement