İbrahim Tatlıses için "Beni çağırırsa gitmem" diyen Mahmut Tuncer, İbo Show'a konuk oluyor - Son Dakika
Magazin

İbrahim Tatlıses için "Beni çağırırsa gitmem" diyen Mahmut Tuncer, İbo Show'a konuk oluyor

9 yıl aradan sonra yeniden ekranlara dönerek sevenlerine büyük bir sürpriz yapan İbo Show'un final bölümünde ağırlayacağı konuklardan biri gündeme damga gibi vurdu. İbrahim Tatlıses ile tartışma yaşayan Mahmut Tuncer'in final bölümünde İbo Show'un konukları arasında yer alacağı öğrenildi. Tuncer daha önce yaptığı açıklamada programa davet edilmesi durumunda gitmeyeceğini söylemişti.

27.05.2021 20:18  Güncelleme: 01:08

Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses, saldırıya uğradıktan sonra uzun yıllar ekranlara veda etmiş ve sağlığına kavuşmasıyla birlikte yeniden sevenlerinin karşısına çıkmaya başlamıştı. Tatlıses'in iyileştikten sonra ilk işlerinden biri de İbo Show oldu. Tatlıses, 9 yıl aradan sonra yeniden İbo Show'la hayranlarının karşısına çıktı.

YENİ BÖLÜME MAHMUT TUNCER DAMGASI

İbrahim Tatlıses'e kırgın olan ve daha önce programa gitmeyeceğini söyleyen Mahmut Tuncer'in İbo Show'un final bölümünde konuklar arasında yer aldığı öğrenildi.

Türkücü Mahmut Tuncer, daha önce kendisine İbrahim Tatlıses hakkında sorulan bir soruya, "Baş tacı. Bize emeği çoktur. Saygımız, sevgimiz sonsuz ama beni çağırırsa gitmem" yanıtını vermişti.

'Beni çağırırsa gitmem' demişti! Mahmut Tuncer İbo Show'a konuk oluyor

"BİR GEÇMİŞ OLSUN BİLE DEMEDİ"

Tuncer, açıklamalarının devamında, "Ben çok kırıldım, ben daha önce hastanede ufak bir ameliyat geçirdim. Biz mesela kendisi hastanedeyken 15 gün hastaneden çıkmadık. Ben mesela ameliyat oldum, kendisinin duymasını istemem fakat duymuş. Duyan bir adam arar der ki geçmiş olsun der!" ifadelerini kullanmıştı.

'Beni çağırırsa gitmem' demişti! Mahmut Tuncer İbo Show'a konuk oluyor

BİRBİRİNDEN ÖNEMLİ KONUKLAR

İbrahim Tatlıses'in son bölüme davet ettiği konuklar da en az Mahmut Tuncer kadar dikkat çekti. Temizmagazin'in haberine göre; İbo Show'un yeni bölümünde ekrana çıkacak isimler Mehmet Ali Erbil, Mahmut Tuncer ve Gülben Ergen oldu.

İbrahim Tatlıses için "Beni çağırırsa gitmem" diyen Mahmut Tuncer, İbo Show\'a konuk oluyor

Son Dakika Magazin İbrahim Tatlıses için 'Beni çağırırsa gitmem' diyen Mahmut Tuncer, İbo Show'a konuk oluyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (17)

  • Mavi jeans: Al birini vur ötekine.Bunlar hep sonradan görme... 28 2 Yanıtla
  • Baba: Cok onemli haber mahmut iboya cikacakmis insanlar ac ac bizene tinnnn 27 1 Yanıtla
  • Sezer: Ne eskisini izledim nede yenisini izlerim Mahmut tuncerde aç kalmış demekki,,:) 19 5 Yanıtla
  • Karakter : Aynı huy aynı ucuz isler 20 0 Yanıtla
  • CENGİZHAN : VAY ARKADAS NASIL BIR ULKEYIZ NASIL BIR ŞEYİN ICINDEYIZ DÜNYA HEP İLERİ ILERI GIDER BIZ HERŞEYİMİZLE TEKRAR TEKRAR BAŞLADIĞIMIZ YERE DÖNÜYORUZ 18 0 Yanıtla
    LASTİKCİ HURŞİT: MERHABA BEBEK 1 5
  • KARA iBiK: Pes yani, bu ikisine de herkese dedikleri gibi "adam gibi adam" diyecekler yok mu yahu? 15 1 Yanıtla
  • Tkp: 2 para goz bir birini bulmus 9 0 Yanıtla
  • XxYy : Mahmut büyük lokma yiyeceksin ama büyük laf söylemeyeceksin. Sen hiç bir zaman ne sanatçı nede şovmen olabildin. 8 0 Yanıtla
  • IM: hani bana borcu var dıyordun 8 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement