Bir Haftada Satışları 12 Kat Arttı - Son Dakika
Magazin

Bir Haftada Satışları 12 Kat Arttı

Bir Haftada Satışları 12 Kat Arttı

Jennifer Lopez'in elinin değdiği altın oluyor! Ünlü şarkıcının satın aldığı botların satışı 12 kat arttı.

25.11.2012 06:03

Dünyanın en ünlü kadın şarkıcılarından biri olan Jennier Lopez, 14-16-17 Kasım tarihlerinde Türkiye'deki hayranlarına unutulmaz anlar yaşattığı üç konser verdi. Yaklaşık bir hafta boyunca Türkiye'de kalan Lopez'in; İstanbul'da eğlenmek için seçtiği mekanlar, gezdiği yerler ve alışveriş yaptığı dükkanlar da en az konserleri kadar haber oldu. Akmerkez'de bulunan Bambi mağazasından 490 liraya satın aldığı siyah botları da en çok konuşulan şeyler arasındaydı.

İLK ALAN ŞARKICI HATİCE!

Bambi Ayakkabı yetkilileri, ünlü şarkıcının yaptığı alışverişe dair haberlerin basında yer almasından sonra inanılmaz bir ilgiyle karşılaştıklarını ve Lopez'in aldığı botların yok sattığını söyledi. Yetkililere göre botun satış grafiği bir hafta içinde 12 kat arttı. Haberin ardından, mağazanın altı daimi müşterisi hemen ayakkabılardan satın aldı. Şarkıcı Hatice de botu ilk satın alan ünlü oldu. Bambi mağazasında çalışanlar, ismini vermedikleri cemiyet hayatının ünlü bir isminin de şoförünü yollayıp botu aldırdığını söyledi. Yetkililer gelecek hafta aynı modelin tüm Bambi mağazalarına gönderileceğini de müjdeledi.

FOTOĞRAF KAR ŞILIĞI İNDİRİM!

Mağaza yetkilileri Jennifer Lopez'in birçok modelle ilgilendiğini, farklı modelleri de denediğini ancak en son satın aldığı botta karar kıldığını söyledi. Yetkililer Lopez'in mağazalarını ziyareti hakkında, "Lopez ile fotoğraf çektirmek istedik. Bize 'Yapacağınız indirime bağlı' diyerek esprili bir yanıt verdi. Yüzde 30 indirim yapacağımızı söyleyince o da fotoğraf çektirmemize izin verdi" diye konuştu. O sırada Lopez'in yanında bulunan sevgilisi Casper Smart da tüm bu esprili konuşmayı gülümseyerek takip etmiş.

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Bir Haftada Satışları 12 Kat Arttı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement