Burcu Güneş'ten kendisini paragözlükle suçlayan üvey annesine cevap: Algı yapıyorlar - Son Dakika
Magazin

Burcu Güneş'ten kendisini paragözlükle suçlayan üvey annesine cevap: Algı yapıyorlar

Şarkıcı Burcu Güneş, babasından miras kalan evi bedelsiz üzerine geçirdiği iddia edilen üvey annesi Nuray Güneş'le davalık olması hakkında açıklama yaptı. Üvey anne Güneş'in "Kızım bunu senden hiç beklemiyordum" sözlerine cevap veren ünlü şarkıcı "Gariban değiller, algı yapıyorlar" sözlerini söyledi.

10.09.2021 18:48  Güncelleme: 18:52

Ünlü şarkıcı Burcu Güneş'le babasının ikinci eşi Nuray Güneş arasında bir süreden bu yana Kepez'deki evle ilgili yaşanan tartışma, mahkemeye taşınmıştı. Şarkıcı, kendisi hakkında "Bunu beklemiyordum" diyen üvey annesine "Algı yapıyorlar" diyerek yüklendi.

"BEN SANA NE YAPTIM ANNEM"

Burcu Güneş, üvey annesi Nuray Güneş ile 19 yıl önce vefat eden babası Ali Güneş'ten miras kalan Antalya Kepez'deki evi bedelsiz üzerine geçirdiği iddiası ile davalık olmuştu. Kepez'deki evde oğlu Eren Can'la birlikte yaşayan Nuray Güneş, davaya konu evin kapılarını gazetecilere açarak gözyaşları içinde Burcu Güneş'e seslenmiş ve "Kızım bunu senden hiç beklemiyordum. Ben sana ne yaptım annem?" demişti.

Burcu Güneş, kendisini paragözlükle suçlayan üvey annesine 'Algı yapıyorlar' sözleriyle yüklendi

"GARİBAN DEĞİLLER, ALGI YAPIYORLAR"

Bunun üzerine bir açıklama yapan Burcu Güneş, şunları söyledi: "Adımı yıpratmak için bilinçli bir şekilde basına yanlış haberler servis edilmiştir. Babamın ikinci eşinin ve kardeşimin kamuoyunda yaratmaya çalıştığı ihtiyaç sahibi/gariban olduklarına yönelik algı, tamamen gerçek dışı ve yalandır. Birçok gayrimenkule sahip oldukları bilinmesine rağmen beni; haksız yere merhametsizlikle ve paragözlükle suçlayarak, zor durumda bırakacaklarını sanmaktadırlar. Rahmetli babamdan, dedemden yadigar evle alakalı konuyu yüce Türk yargısına teslim ettim."

Burcu Güneş\'ten kendisini paragözlükle suçlayan üvey annesine cevap: Algı yapıyorlar
Kaynak: Hürriyet

Son Dakika Magazin Burcu Güneş'ten kendisini paragözlükle suçlayan üvey annesine cevap: Algı yapıyorlar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement