Cemil İpekçi: Geneleve Çok Düşkündüm - Son Dakika
Magazin

Cemil İpekçi: Geneleve Çok Düşkündüm

Ünlü modacı Cemil İpekçi özel hayatıyla ilgili "Gençliğimde geneleve çok düşkündüm. Kadınları tanıdıkça eşcinsel olduğuma şükrediyorum." dedi.

22.05.2016 12:11  Güncelleme: 12:20

Türkiye'nin fenomen Moda tasarımcılarından biri olan cemil ipekçi, Posta'dan Canan Danyıldız'a verdiği röportajda özel hayatına dair cesur açıklamalarda bulundu. Yıllar önce eşcinsel olduğunu ilan eden 68 yaşındaki İpekçi, "Yeniden bir kadınla birlikte olabilirim. Allah beni bu dünyaya renk olsun diye kelebek olarak yolladı" diyor. Gençken genelev düşkünlüğü olduğunu söyleyen İpekçi, kadınlarla sohbet etmeyi sevdiğini ama onları tanıdıkça eşcinsel olduğu için şükrettiğini söylüyor!

CİNSEL HAYATI İLE İLGİLİ İLGİNÇ AÇIKLAMALAR

İlk cinsel ilişkisini 13 yaşında bir kadınla yaşadığını söyleyen İpekçi, erkekle ilk cinsel deneyiminin ise 19 yaşında olduğunu söylüyor; hem de en yakın arkadaşıyla!

Zeki Müren'in hayatında büyük bir yeri olduğunu söyleyen İpekçi, bir gün Müren'in kendisini ağladığı bir anda teselli ettiğini söylüyor. Müren'in kendisine yönelttiği "İnsanlar hakikatleri senin yüzüne vurmadan sen çarp" sözü hayat felsefesi olmuş. Bu yüzden de eşcinselliğini hiç saklamamış.

"GENELEVE DÜŞKÜNLÜĞÜM VARDI"

Gençken pavyon ve genelev düşkünlüğü olduğunu söyleyen İpekçi, "Bayılırım geneleve, kadınlarla birlikte olurdum, onlarla sohbet etmeyi de seviyordum. Kadınları tanıdıkça eşcinsel olduğuma şükrediyorum." diyor.

Cemil İpekçi: Geneleve Çok Düşkündüm

Son Dakika Magazin Cemil İpekçi: Geneleve Çok Düşkündüm - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (57)

  • ANTİ AKP: ALLAH LUT KAVMİNİ BU YÜZDEN YERLE YEKSAN ETTİ... 44 10 Yanıtla
  • insanlık kalmamış yuhhhhh: Allahima binlerce şükür diyorum bu nasıl insanlık yaa adam 19 yaşında bi erkekle yattım diyo bide gazeteciyim diyen mahluk burda haber yapıyo lanet diyorum bu olayı yaşayana burda haber yapanada ne pislik olmuşsunuz 48 5 Yanıtla
  • Rizeli: Rizenin gururu Cemil İpekçi 37 14 Yanıtla
  • Genc: Allah belani versin ne diyim munafiksin lanetlenmissin cehenneme gireceksin 45 5 Yanıtla
  • akkoyunum: kemdisi akpli olur 32 9 Yanıtla
    Has Rizeli: Chp den geldi bize yalnız atan olur kendisi 4 2
  • Ravi: Adamın yüzüne söyleyemeyeceğiniz lafları atıp tutmak ne kolay . Birçoğunuz erkek çocuk sahibisiniz unutmayın. Ayrıca bu atıp tutanların çoğu gizli eşcinseldir kesin 18 18 Yanıtla
    Kenan: Salak sana yorum yazdıgın için eşcinseldin demiş mi adam ??? Anlaman bu kadar işte 1 0
  • domajör: Ruh hastası normal değil.iblisliğin tepe noktası bu mahluk 33 3 Yanıtla
  • URFALI: Bunun gibilerin katli vaciptir. 22 12 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement