"Cinsel Rahatsızlıkları Var" - Son Dakika
Magazin

"Cinsel Rahatsızlıkları Var"

"Cinsel Rahatsızlıkları Var"

Vahide Gördüm'le boşanma aşamasında olan Altan Gördüm, ihanet iddiasına ateş püskürdü.

16.11.2012 06:03  Güncelleme: 08:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Vahide Gördüm'le boşanma aşamasında olan Altan Gördüm, ihanet iddiasına ateş püskürdü: "O iddiayı ortaya atanlar, kendi cinsel hayatlarında rahatsızlık yaşıyor!"

İHANET HABERİNİ YALANLAMIŞLARDI

Vahide Gördüm'le boşanma kararı aldıklarını açıklayan Altan Gördüm, önceki akşam "Manevi kardeşim" dediği radyocu Ceyhun Yılmaz'la Arnavutköy'deydi.

İkili, Mira Balık adlı mekânda rakı-balık keyfi yaptı. Vahide Gördüm'le boşanacaklarını yineleyen Altan Gördüm, ayrılığa ihanetin neden olduğu iddiasına ateş püskürdü. "O iddiayı ortaya atanlar, kendi cinsel hayatlarında ne rahatsızlıklar yaşıyorlar kim bilir. Bizim boşanma nedenimiz asla aldatma değil" diyen oyuncu, Gördüm'le boşanmalarının ardından da görüşmeye devam edeceklerini söyledi.

"BOŞANSAK DA BİZİ YANYANA GÖRECEKSİNİZ"

Evliliklerinden bir kız çocuğu da sahip olan Altan Gördüm ayrılsalar bile mutlaka sürekli birlikte görüleceklerini şu sözlerle ifade etti: "Bizim bir kızımız var. Boşansak da bizi sık sık yan yana göreceksiniz."

İLGİSİZLİK İDDİASI

Bu arada Bugün'den Şebnem Özcan'ın haberine göre; Gördüm ailesine yakın kaynağın açıklamalarında Vahide Gördüm'ün kanser tedavisi süresinde eşinden beklediği ilgiyi göremediği ve sonunda boşanma kararı verdiği yer alıyor.

İşte kaynağın ağzından boşanmanın ardında yatan nedenler:

"Evliliğin bitmesinin sebebi tamamen ilgisizliktir. Vahide Hanım bu durumdan dolayı yakarışta bulunmadı. Ama neyin ne olduğunu ailesi ve aileye yakın olanlar görüyordu. Altan Bey, Vahide Hanım'ın hastalığının teşhisinin konulduğu ilk günlerde yanındaydı. Ancak sonraki günlerde eşini tek başına bıraktı. Hastalığı süresince yalnız kalmak ve ilgisizlik Vahide'yi bu kararı almaya itti."

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin 'Cinsel Rahatsızlıkları Var' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement