'Çocuklar Duymasın' Eylül'de Başlayacak - Son Dakika
Magazin

'Çocuklar Duymasın' Eylül'de Başlayacak

\'Çocuklar Duymasın\' Eylül\'de Başlayacak

Pınar Altuğ, yeniden başlayacak olan Çocuklar Duymasın'ın çekimleri için tarih verdi.

19.04.2013 08:03  Güncelleme: 08:30

Ünlü isimler; Park Bravo ve Toplum Gönüllüleri Vakfı'nın 'Okulum Geleceğim' adlı projesine destek vermek için düzenlenen davette bir araya geldi. Davete katılanlar arasında; Burcu Hanif, Sedef Karamehmet, Gül Gölge Saygı, Pınar Altuğ, Meral Yazıcı, Sinem Güven ve Elif Gönlüm gibi isimler vardı.

ÇOK HEYECANLIYIM

Projenin destekçilerinden Pınar Altuğ, şunları söyledi: "Çocuklar için bir şey olunca, akan sular durur. Bu, anne olmadan önce de böyleydi ama anne olduktan sonra bu tarz projelerin içinde daha çok yer alıyorum." Geçtiğimiz aylarda final bölümü yayınlanan 'Çocuklar Duymasın' dizisinin çekimlerine aynı kadroyla, kısa süre sonra yeniden başlayacaklarını söyleyen Altuğ, "Çok heyecanlıyım. Dizi, Eylül'de başlayacak. Rekora gidiyoruz. Bu diziyle gurur duyuyorum" dedi.

"TASARIMCIYIM" DEMEDİM

Davette, kendi markası by Pınar Altuğ'a ait 14 santimetre topuklu bir ayakkabı giyen oyuncu, şöyle konuştu: "21 yıldır bu işin içindeyim ve hiçbir zaman moda dergisinden fırlamış gibi bir hayatım olmadı. Modayı kendime göre yorumluyorum. Topuklu ayakkabı üstüne ciddi bir tecrübem oldu. Amerika'yı yeniden keşfetmedim, sıfırdan bir şey yaratmadım; beğendiğim ayakkabı ve çantaları Morhipo çatısı altında topladım. Kendime hiçbir zaman 'Tasarımcıyım' demedim. İşime güveniyorum. Ürün yetiştirmekte zorlanıyoruz. Bu işten para kazanmak en son amacım."

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin 'Çocuklar Duymasın' Eylül'de Başlayacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement