Deniz Seki: İşimi aşkla yapıyorum ve şarkılarımı yaşayarak yazıyorum - Son Dakika
Magazin

Deniz Seki: İşimi aşkla yapıyorum ve şarkılarımı yaşayarak yazıyorum

Deniz Seki: İşimi aşkla yapıyorum ve şarkılarımı yaşayarak yazıyorum

Göktürk Dergisi'ne verdiği röportajda Deniz Seki, sahneye olan sevgisini ve şarkılarını nasıl yaşayarak yazdığını anlattı. Ayrıca gözlem yeteneğinin çok iyi olduğunu ve her hikayenin kendisini başka bir yere götürdüğünü belirtti. Deniz Seki, 'Herkes Doyamadım' şarkısını Okan Bayülgen'e yazdığını düşünenlere, aslında bu şarkıyı babası için yazdığını açıkladı. Okan Bayülgen'in 'Bana hangi şarkıyı yazdın?' sorusuna ise Seki, 'Şarkılar benden çıktıktan sonra sizin' yanıtını verdi.

05.08.2023 04:12  Güncelleme: 04:13

Göktürk Dergisi'ne röportaj veren Deniz Seki, sahneye duyduğu sevgiyi anlattı: İşimi aşkla yapıyorum ve şarkılarımı yaşayarak yazıyorum.

Ayrıca çok iyi bir gözlemciyim, her hikaye beni başka bir yere götürüyor. Sahnede de hep gözlerim kapalıdır zaten. Şarkılarımı o şekilde daha iyi hissediyorum.

"O ŞARKIYI BABAM İÇİN YAZDIM"

Deniz Seki, "Sizde yeri ayrı olan bir şarkı var mı?" sorusuna ise "Herkes Doyamadım isimli şarkımı Okan Bayülgen'e yazdığımı düşündü fakat ben o şarkımı çok erken yaşta kaybettiğim babam için yazmıştım" yanıtını verdi.

"BANA HANGİ ŞARKIYI YAZDIN?"

Okan Bayülgen, 2019 yılında Deniz Seki'yi 'Uykusuzlar Kulübü' adlı programında konuk etmiş, "Bana hangi şarkıyı yazdın?" sorusunu yöneltmişti.

Seki ise eski sevgilisinin bu sözlerine "Şarkılar benden çıktıktan sonra sizin" karşılığını vermişti.

Deniz Sekiden Okan Bayülgen itirafı Doyamadım şarkımı ona yazmadım

Kaynak: Magazinkolik

Son Dakika Magazin Deniz Seki: İşimi aşkla yapıyorum ve şarkılarımı yaşayarak yazıyorum - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement