"Düşüp Kalktığın Yüzlerce Kadından" - Son Dakika
Magazin

"Düşüp Kalktığın Yüzlerce Kadından"

"Düşüp Kalktığın Yüzlerce Kadından"

Eski sevgilisi Efe Önbilgin'e öfkesi dinmeyen Akkaya, yine ünlü işadamı için ağır sözler sarf etti.

28.11.2012 12:03  Güncelleme: 12:11

Deniz Akkaya'nın, Efe Önbilgin öfkesi dinmiyor! Akkaya, önceki günlerde Önbilgin'in İsviçre bankalarında 30 milyon dolar nakit parası olduğunu ve söylediğinin aksine lüks içinde yaşadığını iddia etti.

Akkaya, Twitter'da bir hayranıyla yazışırken; eski aşkı için şunları dile getirdi: "Bir erkeğin eski eşine haciz göndermesi Türk geleneklerinde utanç vesilesidir. Utanmanın manası yoksa; erkeklik kitabında doğaldır bu! Bazen Allah, parayı kendi pisliğinde boğulsun diye verir. Hayat bu tip önemsiz insanlara takılmak için kısa. Kendimi rezil edeceğime paramı rezil ederim."

"DÜŞÜP KALKTIĞIN KADINLAR..."

*Kızım az önce hamileliğim ve sonrasında düşüp kalktığın yüzlerce kadından birinin resmini gördü ve ismini zikretti!!! Toplam olarak bir gece aldığın kızın evde olduğu esnada utanmaz insan müsvettesi düşüp kalktığın kadınları evde tutuyor ve 48 saati geçmeyen bu vakitte pislenmiş o ruhun gibi kızımın ruhuna da,aklına ve hafızasına da zarar veriyorsun! Allahın senin tez vakitte hesabını kesmesi diliyorum.."

TAKİPÇİLERİNDEN ÖZÜR DİLEDİ

*Az önce olandan dolayı bir anne olarak kendimi kaybederek bu mesajı yazmaktayım, tüm takipçilerimden özür diliyorum, şerefsiz,halsiyetsiz baba müsvettesi, kızıma bu verdiğin zararların bu dünyada hesabını soramazsam anne olarak öbür dünyada iki elim yakanda olacaktır!!!

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin 'Düşüp Kalktığın Yüzlerce Kadından' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement