Duygu Özaslan'ın sahanda yumurtayı bilmemesi sosyal medyayı salladı - Son Dakika
Magazin

Duygu Özaslan'ın sahanda yumurtayı bilmemesi sosyal medyayı salladı

Youtube'da çektiği videolar ile şöhreti yakalayan Duygu Özaslan, yaptığı son paylaşımla Twitter'da TT oldu. Özaslan, 'sahanda yumurta'yı bilemeyince birçok sosyal medya kullanıcısından tepki aldı.

12.04.2020 11:10  Güncelleme: 11:17

Çektiği makyaj videolarıyla tanınan fenomen Duygu Özaslan, son yayınladığı videoyla bir anda dikkatleri üzerine çekti. Mutfaktaki hünerlerini sergilemeye çalışan ünlü YouTuber, yaptığı açıklamayla Twitter'da gündeme oturdu. Özaslan, yumurta kırmaya çalışırken "Şimdi sunny side up yapacağım, bunun Türkçesi neydi ya? Kırılmış yumurta mı?" ifadelerini kullanınca takipçileri deliye döndü.

BİNLERCE YORUM YAĞDI

Duygu Özaslan'ın bu paylaşımına "Biz ona halı sahada yumurta diyoruz", "Kızım Yozgatlısın kendine gel" ve "Ödü kopuyor Türk olduğu belli olacak diye. Şu saç Türk topuzu değil de ne. Mandal tokayla. En son Hayriye teyzemde gördüm", "Ona bilmediği bir şey söyle -Sahanda yumurta" gibi güldüren yorumlar geldi.

Duygu Özaslan, sahanda yumurtayı bilemeyince sosyal medyada tepki yağdı

DUYGU ÖZASLAN KİMDİR?

Özaslan, 1991 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. 1.66 boyunda olan Youtuber, koç burcudur ve kilosu 47'dir. İstanbul Üniversitesi'nde İspanyol Dili ve Edebiyatı Bölümünde eğitim gördüğü sırada okuduğu bölümden memnun olmadığı için okulunu bırakmaya karar verdi.

Duygu Özaslan, sahanda yumurtayı bilemeyince sosyal medyada tepki yağdı

Arkadaşlarının ısrarıyla çektiği makyaj videoları kısa sürede çok beğenilince bu alanda daha fazla ürün ortaya koymaya karar vererek binlerce takipçiye ulaştı. Duygu Özaslan'ın ilk kanalını ''itsmeduygu'' olarak açtı ancak profesyonel olarak çalışmaya başlayınca kendi adını kullanır oldu. Ünlü Youtuber, Barış Taylan Demirige ile birlikteydi.

Duygu Özaslan, sahanda yumurtayı bilemeyince sosyal medyada tepki yağdı
Duygu Özaslan, sahanda yumurtayı bilemeyince sosyal medyada tepki yağdı
Duygu Özaslan\'ın sahanda yumurtayı bilmemesi sosyal medyayı salladı

Son Dakika Magazin Duygu Özaslan'ın sahanda yumurtayı bilmemesi sosyal medyayı salladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (38)

  • eskişehirli orhan: kendimce genel bir araştırma yapmıştım yemek yapmayı bilmeyen kadınla evlenenler ilk üç sene içinde boşanıyor.ankaralı bir kız arıyorum sanki hepsi aşçı çocuğu yemekleri süper.şuan bekarım bilginize :))) 32 2 Yanıtla
  • Lazoğlu: bunlardan hiçbir cacık olmak Bunları anca akşama kadar üstlenilen o kuaför senin Kuaför benim kaçakçılığına karşı yaptırımlar dudaklarına dolgu yaptıranlar kaz ayaklarını giderirler Çamaşır yıkamazlar bulaşık tutamaz ben yemek yapmazlar evlensen ne olacak eşine ne verecek ki bu saatten sonra bundan önce kiminle görüştü belli değil Bunu alan adam ne olacak özel bir oraya kaplayacak akşama kadar bu kendi Bakımlarını yapacak adam da gelecek akşam... anladınız Başka da hiçbir işe yaramaz Bunlar ve bunun gibiler 26 2 Yanıtla
    Hatunkisi : Bildiğine göre evde de var galiba aynısından biri 3 5 Adamsın: Birgün aç kalırsa öğrenir . 4 1
  • NN: bu sahanda yumurtayı bilse ne olacak bilmese ne.habermi bu.bilirse adınımı değiştirecekler. 23 1 Yanıtla
  • Pelikan: Çağdaş modern insanlar yemek yapmaz tamammı biraz ilerici olun batılılar gibi 6 8 Yanıtla
    Melek: Kendini modern sananlar ne iş yapıyor merak ediyorum. 3 0 Pelikan: Onların işi batı taklitçiliği melek hanım 0 0
  • Karadeniz: Bende bilmiyorum yumurta dedikleri sey karpuzmu yoksa seftalimi 12 1 Yanıtla
  • Adanalı : Ülkeye bak ya bilim adamı haberleri başarı hikayeleri dinleyeceğimize iki video çekip onlardan daha çok konuşulan 5 para etmez insanları dinliyoruz 13 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement