Ebru Şallı, eşinin gözaltına alınmasıyla ilgili açıklama yaptı - Son Dakika
Magazin

Ebru Şallı, eşinin gözaltına alınmasıyla ilgili açıklama yaptı

Eşi dolandırıcılık iddiasıyla gözaltına alınan ünlü manken Ebru Şallı, kendisinin de gözaltına alındığı şeklinde çıkan haberleri yalanladı. Sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, sadece eşinin işiyle ilgili ifade vermesi gerektiğini belirtti.

12.06.2023 23:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eşi gözaltına alınan ünlü manken Ebru Şallı'dan açıklama

İSTANBUL - Eşi Uğur Akkuş dolandırıcılık iddiasıyla gözaltına alınan ünlü manken Ebru Şallı, kendisinin gözaltına alındığı şeklinde çıkan haberler üzerine sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

Ünlü manken Ebru Şallı'nın eşi iş adamı Uğur Akkuş, İstanbul'da gözaltına alındı. Akkuş'un dolandırıcılık iddiasıyla gözaltına alındığı öğrenilirken, Ebru Şallı ise sosyal medyadan bir video paylaştı. Görüntülü açıklamasında kendisinin gözaltına alınmadığını söyleyen Ebru Şallı, "Hemen buradan size video çekmek istedim. 1 saat evvel gibi 'Ebru gözaltına alındı' gibi bir haber çıkmış. Böyle bir şey söz konusu değil. Hemen bunu evden video çekerek, hem ispatlamak hem de doğrusunu söylemek istedim. Basından arkadaşlarımız da yanlış haber yapmasınlar. Eşimin işiyle ilgili bir ifade vermesi gerekti, onun dışında benlik bir durum zaten söz konusu değil. Bilginize sunarım" dedi.

Ebru Şallı, eşinin gözaltına alınmasıyla ilgili açıklama yaptı
Kaynak: İHA

Son Dakika Magazin Ebru Şallı, eşinin gözaltına alınmasıyla ilgili açıklama yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement