Eğlence Sektörü Umutlu - Son Dakika
Magazin

Eğlence Sektörü Umutlu

Eğlence Sektörü Umutlu

Eğlence dünyasının nabzını tutan ünlü mekan sahipleri ve işletmeciler; 2013 yılını değerlendirdi.

11.01.2014 06:03

Erkan Ünal (Drop Lounge)

Geçtiğimiz yıl bizim için çok iyi geçti. 2013'ün en güzel tarafı, her iki bayramın da yaz sezonuna denk gelmesiydi. Bu da sezonun biraz uzamasını sağladı. Türk halkının gezmeye olan ilgisinin her geçen gün artması 2014'e de umutla bakmamızı sağlıyor.

Umut Evirgen (La Boom)

La Boom için 2013 yılı ilklerin senesi oldu. Geçtiğimiz yıl çok ses getiren iki etkinlik serimizi; La Boom Audio ve ya Boom Studio'yu gerçekleştirdik. Bu etkinliklerde dünyaca ünlü şeflere, DJ'lere ev sahipliği yaptık. Yeni yılın bir önceki senelerden daha verimli ve iyi geçmesini temenni ediyoruz.

Yüksel Yılan (Sess Bar)

Bu yıl üçüncü yılımızı geçirdik. 2013'te en iyi sezonumuzu yaşadık. Gece hayatında bir klasik haline geldiğimize inanıyorum. Bodrum'da açtığımız mekan da tatilcilerin tercihleri arasındaydı. Umarım 2014 de aynı güzellikte geçer.

Cihan Çobanoğlu (Biber Bar)

Biber markasını 2012 yazında devralmıştık. Mekan el değiştirdiği için bir süre duraklama yaşadık ama yıl sonuna doğru müthiş bir ivme kazandık. Bebek'te de bir mekan açarak çıtayı yükselttik.

Serhan Akıncı (Torro Bar)

Yaz aylarında Hardal Up Lounge'ı açtık. Genç müşteri profilimiz ve yaz sezonunun uzaması sayesinde iyi bir yıl geçirdik. Şimdi Asmalımescit'te aynı bünyede olan Torro adlı mekanda start verdik. 2014 sezonunun, herkesin kendine daha çok vakit ayıracağı bir yıl olmasını diliyoruz.

Tarkan Ahmet (Masquerade Club)

Ülkemizde insanlar kendilerine daha fazla vakit ayırmaya başladıkça müşteri sayımız da arttı. 2013'ün son döneminde açmış olduğumuz Bedroom Exclusive ve yılbaşı gecesi start verdiğimiz Bedroom ile mekan sayımızı üçe çıkardık.

Tarkan Artış (Kuruçeşme Kahvesi)

Kuruçeşme Kahvesi ve Game Zone olarak başarılı ve güzel bir yıl geçirdik. 2013'de yapmak istediğimiz projeleri gerçekleştirerek misafirlerimize daha şık, daha konforlu hizmet verme olanağı bulduk. 2014'te yeni projelerimizi hayata geçirmek istiyoruz.

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Eğlence Sektörü Umutlu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement