Erdoğan'a Övgü Dolu Sözler - Son Dakika
Magazin

Erdoğan'a Övgü Dolu Sözler

Erdoğan\'a Övgü Dolu Sözler

Ünlü sanatçı Bülent Ersoy, canlı yayında Başbakan sorusu sorulunca masayı yumruklayıp, övgüler yağdırdı!

06.10.2012 08:54  Güncelleme: 09:54

Çarpıcı açıklamaları ve Başbakan Erdoğan hayranlığı ile tanınan Bülent Ersoy, katıldığı bir canlı yayında iki özelliğini birden ortaya koydu.

Ünlü magazinci İzzet Çapa SKY 360'ta Bülent Ersoy'u konuk etti. Diva, canlı yayında ilginç açıklamalarda bulundu.

YUMRUĞUNU MASAYA VURDU

Ünlü magazinci İzzet Çapa program sırasında sözü Başbakan Erdoğan ve siyasete getirince Bülent Ersoy soruyu masaya yumruğunu vurarak yanıtladı.

Aslında ilk başka sakin bir şekilde Erdoğan hakkındaki açıklama yapan Ersoy, Çapa'nın üzerine gelmesi üzerine sinirlendi ve Erdoğan'a övgüler yağdırmaya başladı.

ERDOĞAN'A ÖVGÜ DOLU SÖZLER

Başbakan Erdoğan'dan övgüyle bahseden Ersoy, Tayip Erdoğan 'ı çok beğendiğini fakat pasif bir görev olacağı için Cumhurbaşkanı olmasını istemediğini söyledi.

"DÖNEK DEĞİL"

Ersoy, Erdoğan için şunları söyledi;

"Tam bir lider edasında... Böyle vurduğu yerden ses getiriyor. Dönek değil. Bir lafı söyleyip ondan sonra 'Ay öyle demek istemedim de ' demiyor. 'Dedim yine diyorum ' diyor. Bir de hafif efe. Efeliği de var. Ve aslan gibi yani. Ben çok beğeniyorum. Lider vasıflı. Herkes lider vasıflı olamaz."

Öte yandan Başbakan Erdoğan'ın Köşk'e çıkacağına dair haberler üzerine, kendisinin Cumhurbaşkanı olmasını istemediğini belirten Bülent Ersoy, "O Cumhurbaşkanı olursa, Cumhurbaşkanlığı pasif bir görevdir. Cumhurbaşkanı olursa, yerine başka biri gelecek. Ancak yerine gelen kişi güdümlü olacak, onun talimatlarını uygulayacak." dedi.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Magazin Erdoğan'a Övgü Dolu Sözler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement