Evlilik Teklifi Ne Oldu? - Son Dakika
Magazin

Evlilik Teklifi Ne Oldu?

Evlilik Teklifi Ne Oldu?

Burcu Esmersoy'a evlenme teklif ettiği iddia edilen iş adamı başka bir kadınla sarmaş dolaş görüntülendi.

11.06.2012 06:03  Güncelleme: 08:28

Geçtiğimiz günlerde eski sevgilisi Burcu Esmersoy'a Skype'den evlenme teklif ettiği iddia edilen iş adamı Cem Alper; başka bir kadınla sarmaş dolaş görüntülendi. Alper'in Esmersoy'la barışıp barışmadığı merak edilirken, bu kare kafa karıştırdı.

NEDEN AYRILMIŞLARDI

2011 yılının sonlarına doğru Burcu Esmersoy ve sevgilisi Cem Alper ayrılma kararı almışlardı. İddia edilene göre de Güzel sunucu Burcu Esmersoy ve sevgilisi Cem Alper ilişkisi Yok Böyle Dans programındaki bir dans yüzünden bitmişti.

O dönede Ayakligazete.com'da çıkan bir habere göre, Burcu Esmersoy'un yarışmadaki partneriyle yakınlaşmasını kıskanan Cem Alper ilişkisini noktaladı.

Dans o kadar samimiydi ki katıldığı yarışmada Burcu Esmersoy'un partneriyle yaptığı nefes kesen danstan sonra herkes Esmersoy'a 'Yeniden yabancı damat mı geliyor?' yorumunu yapmıştı.

Esmersoy bu yorumları yalanlayıp bir daha yabancı biriyle birlikte olmayacağını söylese de ilişkisini kurtaramamıştı. Bu yorumlara daha fazla dayanamayan Cem Alper sevgilisi Esmersoy'dan ayrılık kararı almıştı.

Esmersoy bir kaç önce de Maçka Parkı'nda Yok Böyle Dans'taki partneriyle birlikte görülmüş ve gazetecilere "bir arkadaşımın doğum gününe gidiyoruz. Sonra yine antremana döneceğiz" demişti.

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Evlilik Teklifi Ne Oldu? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement