Gamze Özçelik, evini satıp Afrika'da su kuyusu açtırdığı iddialarını yanıtladı - Son Dakika
Magazin

Gamze Özçelik, evini satıp Afrika'da su kuyusu açtırdığı iddialarını yanıtladı

Eski manken ve oyuncu Gamze Özçelik son zamanlarda kendisini hayır işlerine adadı. Özçelik, bugün ortaya atılan evini satıp, Afrika'da yoksullar için su kuyuları açtırdığı haberlerini yalanladı.

04.02.2020 21:00  Güncelleme: 09:28

Gamze Özçelik, Göztepe'deki evini satarak bu parayla Afrika'da su kuyuları açtırdığı ve her kuyuya bir şehidin adını verdiği iddiası sosyalx medyayı salladı.

'EVİNİ 400 BİN TL'YE SATTI' İDDİASI

Eski manken Gamze Özçelik'in, evini 400 bin TL'ye sattığı iddia edildi. İddiaya göre, Özçelik Afrika'ya onlarca suyusu açtırıp, her birine bir şehidimizin adını verdi.

İDDİALARI YALANLADI

Gamze Özçelik, bazı haber sitelerinin gündeme getirdiği bu iddiayı yalanladı. 2. Sayfa programında açıklama yapan Özçelik, "Daha önce de benzer haberler çıkmıştı doğru değil" dedi.

Gamze Özçelik, evini satıp Afrika\'da su kuyusu açtırdığı iddialarını yanıtladı

Son Dakika Magazin Gamze Özçelik, evini satıp Afrika'da su kuyusu açtırdığı iddialarını yanıtladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (39)

  • ADALET: gamze kırdığın cevizler ne olacak 1 41 Yanıtla
    Herkes kendine baksın: Kırdığı cevizlerden sanane sen ne yapıyorsun din konusunda ona bak tövbe kapısı açık anladınmı cahil 18 0 .....: Bir insanın günahından haberin olur ama tövbesinden haberin olamaz tehlikeli cümleler kullanıyorsun 15 1 Tövbe: Sizi bilmem ama biz müslümanlar da tövbe diye birşey var yeter ki bir daha dönmesin... 15 0
  • Xxx: Tr de sussuz koyler varken afrikq da su kuyusu iyi reklam 7 30 Yanıtla
    yavuz: O zaman Türkiyede her hangibir köydede sen kuyu açtır. Sadece eleştirirsiniz. 41 5 EGO: LAF OLSUN TORBA DOLSUN. 15 2 Raindrop: Söyle bakayım hangi köyde su yokmuş bilip bilmeden konuşuyorsun 8 4 Rizeli: Çeşme yaptır demek istiyor! Su var tabiki köylerde de çeşme her köyde olmaya bilir! 0 0
  • Yavuzca : En azından kızına tonla para verip okul minibüsü almamış,hertürlü helal olsun 29 2 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement