İki Dünya Arasında Dizisinden İnsanlık Dersi - Son Dakika
Magazin

İki Dünya Arasında Dizisinden İnsanlık Dersi

İki Dünya Arasında Dizisinden İnsanlık Dersi

"İyiler Hep Kazanır, İyiler Kahramandırlar…"

08.10.2012 12:32

'İki Dünya Arasında' dünya meselelerinden, günlük yaşama birçok konuyu ele alarak herkesin kendisinden bir parça bulacağı bir dizi ile izleyicilerinin karşısına çıkmaya devam ediyor.

Son dönem çok konuşulan kürtajdan, Suriye'deki iç savaşa kadar gündemi meşgul eden her konuyu ele alan dizi, cuma günü yayınlanan 65.bölümü ile izleyenleri bir kez daha ekran başına kilitledi.

Selim öğretmenin hapse düşmesini kızı Zeynep'e, "Bazen iyi insanların da başına kötü şeyler gelebilir, Selim Amcan gibi. Sana okuduğum masallarda iyi insanlar nasıl kötü canavarların eline düşüyor, hatırlıyor musun? İşte aynen oradaki gibi. Bazen hiç hak etmedikleri halde başlarına kötü şeyler gelebilir. Ama tıpkı o masallardaki gibi sonunda kurtulmayı başarırlar. Çünkü kötüler hiçbir zaman iyileri yenemez. İyiler hep kazanır. İyilik her zaman karşılığını bulur Zeynepciğim, bir kısmı bu dünyada ama büyük bir kısmı cennette bekler bizi. Nasıl sporcular antreman yaparak kendi yeteneklerini en üst seviyeye çıkarıyorlar, insanlar da sıkıntılarla Allah'ın daha çok hoşuna gidecek yönlerini keşfediyorlar. Yani sonunda iyiler hep kazanır. İyiler kahramandırlar" sözleriyle verdiği öğüt, izleyenleri çok duygulandırdı.

Yönetmenliğini Tolga Çetin'in üstlendiği, başrollerini İnanç Ömer Benlioğlu, Meltem Dağ, Ahmet Bozkuş, Sevinç Kumaş, Filiz Kaya, Yavuz Çetin,Nesrin Yıldırım, Mehmet Yücel Özkal, Hüseyin Taş, Hasan Ballıkbaş, Cengiz Okuyucu, Çiğdem Çelen Yılmaz, Bahadır Bingöllü, Barış Candoğan, Tunç Demir, Begüm Fil'in paylaştığı dizi; gündelik hayatta yaşanan olayları da içinde barındırarak ve her izleyicinin diziden kendisinden bir şeyler bulmasını sağlıyor. Dizi hafta içi her akşam saat 19.30'da Samanyolu Televizyonu'nda sevenleriyle buluşuyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Magazin İki Dünya Arasında Dizisinden İnsanlık Dersi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement