İkinci Evliliği de Hüsranla Bitti - Son Dakika
Magazin

İkinci Evliliği de Hüsranla Bitti

İkinci Evliliği de Hüsranla Bitti

Ünlü oyuncu Ceyda Düvenci eşi işadamı Engin Akgün'den boşandı.

04.02.2013 11:03  Güncelleme: 11:51

Umutsuz Ev Kadınları dizisinin oyuncularından Ceyda Düvenci 5'inci seneye girmek üzere olduğu Engin Akgün ile evliliğini sonlandırdı. Evliliğin bitişinde maddi sıkıntıların yattığı iddia ediliyor.

2008'DE EVLENMİŞLERDİ

Düvenci, işadamı Engin Akgün ile 17 Ağustos 2008'de evlenmişti. İlk çocuğunu düşüren oyuncu, düşük tehlikesi nedeniyle yatarak geçirdiği zorlu hamilelik sonunda 27 Şubat 2011'de anne olmuştu. Çift kızlarına Melisa ismini vermişti.

"EVİN TÜM MADDİ YÜKÜ ÜZERİMDE" KAVGASI

Uzun flört döneminden sonra aşk evliliği yapan çiftin evlilikleri üzerinde bir süredir kara bulutlar dolaşıyordu. Her şeyi yoluna koyarak geçen yaz Bodrum'a tatile gittiler ancak Akgün'ün işlerinin bozulması ve maddi sıkıntılar kavga getirdi.

Hatta öyle ki Ceyda Düvenci tatil sırasında kavga etmeye başladıkları eşine "Evin tüm maddi yükü sırtımda, sen de çalış" dediği iddia edildi. O zaman tatilde başlayan küslük kısa sürmüştü ve çift 2 gün sonra barışarak tatiline devam etmişti. Fakat ilerleyen günlerde aralarındaki sorunları aşamayan çift çareyi boşanmakta buldu.

Oyuncu ilk evliliğini 23 yaşındayken kendisi gibi oyuncu olan Kaan Girgin'le yapmıştı. Çiftin evliliği ekonomik nedenlerle sona ermişti.

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin İkinci Evliliği de Hüsranla Bitti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement