'İstanbul'da Korta Çıkmak İçin Sabırsızlanıyorum' - Son Dakika
Magazin

'İstanbul'da Korta Çıkmak İçin Sabırsızlanıyorum'

\'İstanbul\'da Korta Çıkmak İçin Sabırsızlanıyorum\'

İstanbul'da Yapılan WTA Championships'te Mücadele Edecek Olan Ünlü Tenisçi Victoria Azarenka.

22.10.2013 06:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Belaruslu tenisçi Victoria Azarenka, TEB BNP Paribas WTA Championships'te yarışmak için önceki gün İstanbul'a geldi. 22-27 Ekim tarihleri arasında gerçekleşecek turnuvanın favorileri arasında gösterilen Azarenka ile Yeşilköy'de bir araya geldik. Türkiye'ye üçüncü kez gelen 24 yaşındaki raket, İstanbul'da sahaya çıkacağı için çok heyecanlı olduğunu söyledi. Bir yıldır LMFAO grubunun solisti, Amerikalı şarkıcı Redfoo ile birlikte olan Azarenka ile turnuvayı ve özel hayatını konuştuk...

WTA Championships'e katılmak için üçüncü kez İstanbul'a geliyorsunuz. Burada olmak nasıl bir duygu?

Türkiye'de tenisin gelişimini görmek beni çok mutlu ediyor. Burada bize ilginin giderek arttığını görüyoruz. Buradaki seyirci çok muazzam. Üç senedir Türkiye'de tenisin çok geliştiğini gördüm. Her zaman Türkiye'de olmaktan keyif alıyorum. Korta çıkmayı sabırsızlıkla bekliyorum. İstanbul'da olmak çok güzel...

GÜZELLİĞİME GÜVENMEDİM

Yurt dışındaki bahis sitelerinde siz ve Serena Williams, turnuvanın favorisi olarak gösteriliyorsunuz. Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?

Bu sitelerde favori olmak, çok umurumda değil. Ben sadece turnuvada iyi oynamak için buradayım ve Serena'nın da favori olduğunu düşünüyorum. Burada dünyanın en iyi sekiz kadın tenisçisi var. Maçların sonuçlarını ve turnuvayı kimin kazanacağını tahmin etmek çok zor.

Güzelliğinizin işinizde avantaj olduğunu düşünüyor musunuz?

Görüntüm, maçtaki başarımı etkilemiyor. Belki sponsorlar ve markalar açısından etkisi oluyordur. Ben hiçbir zaman görüntüme güvenmedim. Benim için, kortta iyi bir sporcu olmak, kişiliğimi güzel yansıtabilmek önemli. Güzellik kısmını önemseyip üzerine gitmedim.

Tenis oynarken bir uğurunuz var mı?

Çok fazla uğurum yok. Aslında böyle şeylere çok inanmıyorum. Bazen sahadayken, topu; hep aynı top toplayıcı çocuktan almaya çalıştığım oluyor. Böyle bir huyum var ama bu konuda takıntılı değilim.

Sevgiliniz Redfoo'nun size uğur getirdiğini düşünüyor musunuz peki?

Redfoo etrafımda ya da yanımda değilken de çok başarılı oldum. Onun uğurum olduğunu söyleyemem.

BU ŞEHİR BENİ ÇOK ETKİLİYOR

Türkiye'yi gezme fırsatınız oldu mu?

Bu şehirde beni en çok etkileyen şey; iki kıtayı birbirine bağlayan Boğaziçi Köprüsü... 20 dakikada iki kıtaya ulaşabiliyorsunuz; bu inanılmaz! Bu, İstanbul'a üçüncü gelişim. Her sene şehrin geliştiğini görebiliyorum. Bence İstanbul, muazzam bir şehir. İstanbul'da görülecek o kadar çok yer var ki... Geniş bir zamanda gelip birçok farklı yeri görmek istiyorum. Bu şehrin kültürü beni çok etkiliyor.

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin 'İstanbul'da Korta Çıkmak İçin Sabırsızlanıyorum' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement