İzzet Çapa: Ben Bu Ayşe Özyılmazel'i Hiç Sevmedim - Son Dakika
Magazin

İzzet Çapa: Ben Bu Ayşe Özyılmazel'i Hiç Sevmedim

Hürriyet yazarı İzzet Çapa, yıllar sonra eski eşi Ali Taran ile ilgili ağır sözler söyleyen Ayşe Özyılmazel'i köşesinde "dost acı söyler" diyerek eleştirdi.

09.11.2015 14:03  Güncelleme: 14:51

Geçtiğimiz günlerde bir mekan çıkışında görüntülenen Ayşe Özyılmazel, kendisine eski eşi Ali Taran'ın Acun'un programında yeniden jüri üyesi koltuğunda oturması sorulunca adeta çılgına dönerek "Genç kızlığımı elimden aldı, hayatımın içine etti.'' demişti.

Hürriyet yazarı İzzet Çapa, yıllar sonra eski eşi Ali Taran'la ilgili içini döken Özyılmazel'in bu açıklamalarıyla ilgili bir yazı kaleme aldı.

İşte Çapa'nın o yazısı...

"Üzerinize afiyet hastalanmakla hastalanmamak arasındaki ince çizgide günlerce dans ettim geçtiğimiz hafta. Cuma sabahı yine böyle mahmur, uykusuz ve gözlerim yarı açık televizyon karşısındayken magazinin 32. Gün'ü "Söylemezsem Olmaz"ın jeneriği dikkatimi çekti.

Ayşe Özyılmazel hararetli hararetli saydırıyordu birilerine. "Hayırdır inşallah" dedim içimden, "Bu hiç de bizimkinin alıştığımız halleri değil"...

Neyse efendim, başladım jeneriğin 'vaat ettiği' şok açıklamaları beklemeye... Ve derken o an geldi çattı, Ayşe Kız aldı sazı eline...

Lafın gelişi değil, gerçekten ağzım açık izledim olaylı 'demeci'. Gözlerim fal taşı gibi açıldı, artık ne uykusuzluğumdan eser kalmıştı ne de sabah mahmurluğumdan...
"Ben iyi insan olmaktan çok yoruldum. Genç kızlığım elimden alındı. Hayatımın içine edildi. Çok büyük depresyona girdim.

Bugüne kadar sustuysam kendime olan saygımdan sustum. Hâlâ susabilirim kimse elini benim üzerimde temizleyip mutlu hissetmesin her şey bir yere kadar."

"BİRİKTİRDİKLERİ KALBİNİ AŞIP, PATLAMA HALİNE GELMİŞ"

Eski eşi Ali Taran'a bu serzenişleri, yaşadığı travma sonrası stres bozukluğunun habercisiydi adeta. Belli ki biriktirdikleri kalbini aşıp, patlama haline gelmişti.

Her şey iyi güzel de bu rötarlı yaygara için adama "Dört yıldır aklın neredeydi, niye sustun be kızım" diye sormazlar mı?

"KUSURA BAKMA DOST ACI SÖYLER"

Bak Ayşe'ciğim seninle yıllardır farklı bir abi-kardeş ilişkimiz var. Özünün ne kadar iyi olduğunu bilirim ama kusura bakma dost acı söyler.

İzdivaç haberini duyduğum ilk günden, gelinlikle havuza atladığın o talihsiz düğüne, hatta boşanma kararı aldığın ana kadar hep yanındaydım.

Hakkında ileri geri yazan kaç gazeteciyle seni savunmak adına karşı karşıya kaldığımı sen çok iyi biliyorsun. Kenan Erçetingöz çok şükür daha ölmedi, düğünün için yazdıklarından dolayı Bodrum'da nasıl kapıştığımızı istersen git ona sor da anlatsın!

"NE OLDU KAN KUSUP KIZILCIK ŞERBETİ İÇTİM DİYEN BİZİM AYŞE'YE?"

Ama bu kez olmadı! Hem de hiç olmadı!

Ne oldu bütün bu anlattığın olaylar daha çok tazeyken bile kan kusup kızılcık şerbeti içtim diyen bizim Ayşe'ye?

Yok muydu evladım yanında sana dur diyecek bir tane adam gibi arkadaşın?
Haydi diyelim ki bu devirde öyle dostlar yok...

Peki sen nasıl otokontrolünü yitirip kendini bu hallere düşürdün de "Kimseye mutluluklar, hayırlı işler dileyemeyeceğim" diyebilecek kadar kötücül bir ruh haline büründün?

Millet, seni taşa tuttukları bu evliliği de, Selma Hanım'ın vefatını da daha yeni unutmuşken ne diye uyuyan yılanın kuyruğuna basma gereği duydun hiç anlamadım!

Keşke zamanlama konusunda da kalemin kadar yetenekli olabilseydin. Yıllarca sus sus, ondan sonra bir bar önünde kameralara patlat serzenişlerini... Olacak iş mi?
Şimdi senden bu kadar zamanlık dostun, abin, arkadaşın ya da sen ne olduğumu düşünüyorsan o olarak, tek bir ricam var...

"ÖNÜMÜZDEKİ ÜÇ AY İÇİNDE ALBÜM, KİTAP, SİNGLE ÇIKARMAYI AKLININ UCUNDAN BİLE GEÇİRME"

Eğer önümüzdeki üç ay içinde albüm, kitap, single, jingle mıngıl ya da her ne haltsa çıkartmayı sakın aklının ucundan bile geçirme!

Yoksa zamanında hakkında fikir yürütenler haklı çıkacak ve senin için 'Reklamcıyı reklamı için kullandı' denilecek. Bak bu laflarımın altını da iyi çiz!

"BU AYŞE'Yİ HİÇ SEVEMEDİM"

Eğer böyle bir şey olursa bil ki ilk ben senin adının üzerini çizerim. Murat Boz için yazdığın o muhteşem şarkında dediğin gibi 'Kalamam arkadaş', bunu içim kaldırmaz!
Çünkü ben Lerzan Mutlu'yla Oya Aydoğan'ın programında izlediğim bu Ayşe'yi de, cümlelerini de hiç mi hiç sevmedim."

Kaynak: Hürriyet

İzzet Çapa: Ben Bu Ayşe Özyılmazel\'i Hiç Sevmedim

Son Dakika Magazin İzzet Çapa: Ben Bu Ayşe Özyılmazel'i Hiç Sevmedim - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (8)

  • ebre: kadını kanser hastasıyken boşayıp diri diri topraga koydunuz bu hayatta ıkınızınde yakası bır araya gelmez pislik insanlar 34 0 Yanıtla
  • SEA: AĞZINA SAĞLIK İZZET ÇAPA EEE AYŞE HANIM KİMSENİN AĞI KİMSEDE KALMAZ SIRAYLA BU İŞLER 13 3 Yanıtla
  • ADIGÜZEL: Eğer islam ahlakını,demokrasiyi,barışı,dürüstlüğü,aklımızı kullanmayı,düşünmeyi,çok kelimeler kullanarak güzel ve kibar konuşabilmeyi,çağdaş espiriyi,kültürü,bilimi yeterince bilebilseydik/anlayabilseydik,böyle üzücü olaylar kolay kolayına başımıza gelmez.Ama biz kendimizi boş,anlamsız ve saçma şeylerle (diziler,filimler,müzikler,moda,alkol,sigara,sosyal medya/sanal yaşam,kahvehaneler,maçlar ,kumar,şans oyunları ) kandırıyoruz. 2 1 Yanıtla
  • BİR DOST: ADAM GİBİ ADAM YOK DÜNYADA KIZIM NASİHAT VERENİDE ÜÇKAĞITÇI İYİSİMİ OTUR NAMUSUNLA PARANI KAZAN 2 0 Yanıtla
  • Cihan: Pişkin kadın 2 0 Yanıtla
  • seko: izzet abi obez olmussun ne o halin ya 1 0 Yanıtla
  • mustAfa kayhan: Devlet istifa etmis 0 1 Yanıtla
  • dag: Ayse 35 yasindadir bekardir 1 0 Yanıtla

Advertisement