Jessica Alba Beğendiği Tabloyu Pahalı Diye Almadı - Son Dakika
Magazin

Jessica Alba Beğendiği Tabloyu Pahalı Diye Almadı

Reklam çekimleri için İstanbul'a gelen Hollywood yıldızı Jessica Alba, alışveriş turuna çıktı ve çok beğendiği vazoyu pahalı diye almadı.

22.06.2014 16:57  Güncelleme: 16:52

Ünlü aktris Jessica Alba, 2 gün önce geldiği Türkiye'ye hayran kaldı. Dün İstanbul turuna çıkan Alba'nın ilk durağı tarihi yarımada oldu. Sarı tül eteği, boynuna doladığı fularıyla rahat kıyafetler tercih eden ABD'li oyuncu yorulmak bilmedi. Topkapı Sarayı'nı gezen Alba "Harem Odası"nı merak ettiğini ve görmek istediğini söyledi. Her ayrıntıyı inceleyen yıldız, bol bol fotoğraf çekerek bu anlarını ölümsüzleştirdi. Alba, daha sonra Konyalı Restoran'da özel bir şekilde servis edilen döner-pilav yedi.

BİR TÜRLÜ DOYMAK BİLMEDİ

Güzel oyuncu, yemeğin ardından ikram edilen şerbet ve Türk Kahvesi'ni çok beğendi. Her şeyi silip süpüren ünlü yıldız, baklavayı tattıktan sonra "Doyamıyorum" diyerek espri yaptı. Yemeğin ardından alışveriş turuna çıkan Alba, Gülhane Parkı'na doğru yürürken dikkatini çeken bir antikacıya girdi. Burada çok beğendiği bir vazoyu dakikalarca inceleyen model, fiyat anlaşmazlığı yaşanınca almaktan vazgeçti. Alba'yı görenler, "Bedava yedi içti ama bir vazo almadı." "Alba'nın cebinde akrep var" diyerek espri yaptı.

Jessica Alba Beğendiği Tabloyu Pahalı Diye Almadı
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Magazin Jessica Alba Beğendiği Tabloyu Pahalı Diye Almadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement