Kabe İçin Tesettüre Giren Ünlü Sunucu, Takipçilerini Mest Etti! - Son Dakika
Magazin

Kabe İçin Tesettüre Giren Ünlü Sunucu, Takipçilerini Mest Etti!

TRT'de Gündem Ötesi programını sunan ve programında sık sık İslam tarihi hakkında konulara yer veren Pelin Çift, yeni yıla Mekke'de girdi.

01.01.2019 21:08  Güncelleme: 21:24

TRT'de Gündem Ötesi programını hazırlayıp sunan ve sık sık İslam tarihi hakkında konularla ekrana gelen Pelin Çift, yeni yıla Mekke'de girdi, fotoğraflarını da sosyal medyadan takipçilerinin beğenisine sundu.

Kabe İçin Tesettüre Giren Ünlü Sunucu, Takipçilerini Mest Etti!

"YÜZ BİNLERCE BEĞENİ ALDI"

Pelin Çift yılbaşına kutsal topraklarda girdi. Instagram hesabından Mekke'de Mescid-i Haram da çekilen fotoğraflarını paylaşan Çift, yüz binlerce beğeni aldı. Çift paylaşımına, "Haklarında çok konuştuk. Yüzlerce fotoğraf gördüm, video izledim ama gerçeğini görmek bambaşkaymış. Kabe ve Mescid-i Nebevi... Programda hepsini anlatacağız. Sözümüzü tuttuk @erkanaydinwittour ile.. O videoyu da paylaşacağım. Ve harika insanlarla tanıştım. 2019'a güzel bir başlangıç yaptım." notunu ekledi.

Kabe İçin Tesettüre Giren Ünlü Sunucu, Takipçilerini Mest Etti!

PELİN ÇİFT KİMDİR?

Pelin Çift, 1978 yılında İzmir'de doğdu. Notre Dame de Sion Fransız Lisesini bitirdi. Sonra da İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümünden mezun oldu. Galatasaray Üniversitesi Gazetecilik Bölümünde "Özel Televizyonların Yapısal Özelliklerinin Haber Oluşumuna Etkilerini İnceleme" adlı Fransızca tez ile yüksek lisansını tamamladı.

Kabe İçin Tesettüre Giren Ünlü Sunucu, Takipçilerini Mest Etti!

1997 yılında NTV ekranlarında hava durumu sunuculuğu ile televizyonculuğa başladı. Daha sonra NTV haber sunuculuğuna terfi ederek 2 sene haber sundu. 2001 krizinde işten çıkarılınca işsiz kaldı ve yüksek lisansını tamamlamak üzere Galatasaray Üniversitesinde radyo televizyon gazeteciliği bölümünde okumaya başladı. Yüksek lisans biterken Paris'te Sorbonne Üniversitesine kabul edildi, Tam Fransa'ya gidecekken Sky Türk kuruldu. Orada işe başladı.

Kabe İçin Tesettüre Giren Ünlü Sunucu, Takipçilerini Mest Etti!

Pelin Çift NTV'den sonra sırasıyla 2003-2004 yılları arasında SkyTürk, 2004-2009 yılları arasında CNN Türk ve 2009 yılında HaberTürk kanallarında sunuculuk hayatına devam etti. Son olarak HaberTürk kanalında Öteki Gündem adlı programın sunuculuğunu yaptı. 2014 yılına kadar HaberTürk kanalında Medya Kritik programını hazırlayıp sundu.2015 yılında ocak ayından itibaren TRT 1'de Pelin Çift ile Gündem Ötesi programını sunmaktadır. Fransızca ve İngilizce bilen Pelin Çift, 2009 yılında Okan Akbaş ile evlendi. Ömer (d.2012) adında bir oğlu vardır.

Kabe İçin Tesettüre Giren Ünlü Sunucu, Takipçilerini Mest Etti!
Kabe İçin Tesettüre Giren Ünlü Sunucu, Takipçilerini Mest Etti!

Son Dakika Magazin Kabe İçin Tesettüre Giren Ünlü Sunucu, Takipçilerini Mest Etti! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (139)

  • Hacı Bektaş : hararet nardadır sacda değildir, keramet baştadır tacda değildir her ne arar isen, kendinde ara, kudusta mekkede hacda değildir sakin ol kimsenin gönlünü yıkma, gerçek erenlerin izinden çıkma. eğer adam isen ölmezsin korkma aşığı kurt yemez ucda değildir. 23 22 Yanıtla
  • belhanda: kaşıkçıyı katleden ülkeye para kazandırıyor...yazık.. 17 25 Yanıtla
  • Platon: Din ile çok iyi prim yaparsınız ve gündeme gelirsiniz bu işi çok iyi biliyorlar 25 14 Yanıtla
  • İnsan: Milyonlarla insanlar açken, üşürken, ülkenin bir dolar dövize bile ihtiyacı varken, yüzlerce, binlerce doları lüks gezilere harcamak hem bencilliktir, hem de ülkeye yapılmış bir sorumsuzluktur. 9 29 Yanıtla
    İnsan2: Evet yurtdışına tatil için gidenler de bencil, sorumsuz. Ayrıca Suudiler sadece yahudinin dolarını kabul ediyorlar. 2 1 İnsan3: Ha İsraile Suudi Arabistan üzerinden dolaylı destek olmak sizi rahatsız etmiyorsa onu bilmem. Filistinde insanlık suçu işleyen İsraile dolaylı destek olmayın, Kabeye gitmeyin, illaki para harcayacaksanız Filistinli yardım örgütlerine verin. 2 1
  • Hamato Yoşi : İbadet yeri orası show yeri değil 25 9 Yanıtla
    tuttı furuttı: simsar show yapma sen zorunamı gıttı 2 0
  • İnsan: Tesettüre girdim. Eee? Kabeye gittim. Eee? Fotoğraf çekildim ve instagrama yükledim. Eee? Adam olun, insan olun bu yeter, üstü kalsın. 15 18 Yanıtla
  • Er: Kadin kagbeye gitmis Allah kabul etsin Ne reklami Arkadas Ben anlam veremiyorum su yorumlara 24 5 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement