Kalbimizdeki Kız Ağlıyor - Son Dakika
Magazin

Kalbimizdeki Kız Ağlıyor

Kalbimizdeki Kız Ağlıyor

Ünlü popçu Işın Karaca, Facebook sayfasından bir açıklamada... .

28.08.2011 02:00

Çocukluk yıllarında babaları tarafından terk edilen ya da şiddet gören ünlülerin bir kısmı, o günleri bir daha konuşmayarak unutmaya çalışsa da; bir kısmının da medya aracılığıyla kendisine ulaşmaya çalışan yakınlarıyla başı dertte... Buna son örnek de yıllardır babasıyla görüşmeyen Işın Karaca...

SONUNDA DAYANAMADI...

Babası Ali Büyükkaraca'nın bir izdivaç programına katılarak, kızı Işın Karaca hakkında konuşması, ünlü şarkıcı için de sürpriz oldu! "Işın ile altı yaşından bu yana görüşmüyoruz. Annesiyle boşandıktan sonra İngiltere'ye gittim. Ama oraya gittiğim zaman ne İngilizcem vardı, ne de tarzancam. Bu yüzden oralarda elim kolum bağlıydı... " şeklinde konuşan babasına cevap vermek istemedi Karaca. Fakat sonunda dayanamadı ve geçtiğimiz gün, facebook sayfasından babasıyla ilgili şu açıklamalarda bulundu: "Karnım burnumda, bir kız evlat doğurmaya hazırlanırken, son birkaç gündür kalbimdeki kız çocuğu hıçkıra hıçkıra ağlıyor. Hem de öz be öz babam yüzünden... Aile kurumu kalabalık bir tiyatrodur ve her bir üyesinin ailenin bütünlüğüne ve mahremiyetine özen göstermesi esastır. Annem; canım kardeşim Akın'a ve bana bunu öğretti. Babamızı, çocukları olarak yıllar boyu bu bütünlüğün içine almak istedik. Yani baba sevgisi istedik. Bizi terk ettiğinde ben 3. 5 yaşındaydım, kardeşim Akın ise 6 haftalıktı. Öncesini hiç anlatmayayım, zira sonrası bizim için tam bir hayat mücadelesiydi.

HALİMİZİ ÖNEMSEMİYOR

Babamızın gidişiyle anladık ki, herkes sadece kendi öyküsünün kahramanıdır... Parçalanmış aile sendromunu kaderi belleyen her çocuk gibi, hayatı başarmak zorundaydık. Başka çaremiz yoktu. Lüksümüz de yoktu. Dolayısıyla erken olgunlaşmak ve çekirdek ailemizi korumak durumundaydık. Her şeye rağmen babam hep hayatımızda olsun istedik. Ama o sevgisini ve ilgisini hep esirgedi. 'Baba gel' diyorduk ama o hep uzakta kalmayı tercih ediyordu... Sizlerin de bildiği ve izlediği üzere, babam 'Işın Karaca'nın babası' sıfatıyla bir evlilik programına katılıyor. Son üç gündür orada söylenilen yalanlar, çekirdek ailemizin bugüne kadar çektiklerini bana tekrar tekrar hatırlatıyor. Ben doğurmak üzere olan bir kadınım ve şu an kederim yere göğe sığmazken nefes almaya çalışıyorum. Anladım ki, babam bir kez daha halimizi önemsemiyor... " Bu mektup akıllara babalarıyla sorun yaşayan ünlüeri getirdi. Biz de onları sizler için derledik...

#Sayfa#

"BABAYLA DA OLMUYOR, BABASIZ DA" DİYENLER...

AYSUN KAYACI

Geçtiğimiz yıllarda ekrana çıkarak kızı Aysun Kayacı'yı kendisine bakmamakla suçlayan Selahattin Kayacı, bir dönem medyanın tüm ilgisini üzerine çekti. Kayacı, ekrana çıkan babasına isyan etti. Bununla da kalmayıp, savcılığa suç duyurusunda bulundu.

NÜKHET DURU

Henüz 11 yaşındayken anne ve babası ayrılan Nükhet Duru babasından onay almadan sahneye çıktı. Daha sonra da babasıyla bir daha görüşmedi.

BENDENİZ

Bendeniz, kendisini küçük yaşta terk eden babasını hiçbir zaman affetmeyeceğini söyledi.

ÖZCAN DENİZ

Özcan Deniz, yıllar önce babası tarafından terk edildi. Bir süre babasıyla görüşmeyen Deniz, daha sonra babasıyla barıştı.

EBRU GÜNDEŞ

Ebru Gündeş de kendisi dört yaşındayken evi terk eden babasını uzun süre affetmedi. Babasının beş parasız haline acıyan Gündeş, ona aylık para bağladı.

HANDE ATAİZİ

Ünlü oyuncu Hande Ataizi'ni babası henüz üç yaşındayken terk etti. Ataizi onunla görüşmeyi reddetti.

YAVUZ Bingöl

Ünlü türkücü Yavuz Bingöl'ün babası, "Kanser hastasıyım ve oğlum bana bakmıyor" diye açıklamalar yaptı. Babasına acıyan ünlü türkücü babasıyla fazla küs kalamadı.

MÜSLÜM GÜRSES

Babası Mehmet Aktaş'la yaklaşık 30 yıldır görüşmeyen Gürses, cezaevine giren babasını hapishanede yattığı yıllar boyunca hiç ziyaret etmedi.

NEFİSE KARATAY

Manken Nefise Karatay'ın babasıyla arası, verdiği çıplak pozlar nedeniyle açıldı. Karatay, daha sonra babasından özür diledi.

SABAH

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Kalbimizdeki Kız Ağlıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement