Küçük Osman'dan Yaşıtlarına Nasihat - Son Dakika
Magazin

Küçük Osman'dan Yaşıtlarına Nasihat

Küçük Osman\'dan Yaşıtlarına Nasihat

Türkiye'nin ilk fantastik filmi 'Hititya.

03.03.2013 12:07

Türkiye'nin ilk fantastik filmi 'Hititya: Madalyonun Sırrı' filminin çocuk oyuncuları, Bursa'da hayranlarıyla buluştu. Bir dizideki 'Osman' karakteri ile ün salan küçük oyuncu Emir Berke Zincidi, imza gününde yaşıtlarına seslenerek, "İyi çocuk olursanız, gücünüz olabilir' dedi.

Filmin başrol oyuncuları Emir Berke Zincidi, Egemen Zincidi ve Nehir Çağla Yaşar, Bursa'da hayranlarına imza dağıttı. Bursalı hayranlarının yoğun ilgisi ile karşılaşan çocuk oyuncular, yaşıtları ile fotoğraf çektirirken, filmdeki rolleriyle ilgili de bilgi verdi. Filmde 'Alaz' karakterini oynayan Emir Berke, "Annemi kurtarmaya çalışan bir çocuğum. Üçümüzün de ayrı bir gücü var. Benim ateş gücüm var" sözleriyle rolünü anlatırken, yaşıtlarına da nasihatte bulundu.

Öyle bir geçer zaman ki dizisindeki 'Osman' karakteri ile ünlenen çocuk oyuncu Emir Berke Zincidi, kendilerinden imza almak ve fotoğraf çektirmek için gelen akranlarına seslenerek, "İyi çocuk olursanız gücünüz olabilir. Ben çok iyi bir çocuğum. Benim madalyonum var" dedi.

ÜNLÜ İSİMLER ROL ALIYOR

Başrollerini Emir Berke Zincidi, Egemen Zincidi, Nehir Çağla gibi çocuk oyuncuların paylaştığı filmde, Ebru Cündübeyoğlu, Serra Yılmaz, Gürkan Uygun, Avni Yalçın, Deniz Özerman, Uğurkan Erez ve ünlü Alman oyuncu Bruno Eyron gibi sinema sektörünün önemli isimleri rol alıyor. 1 Mart'ta vizyona giren filmde arkeolog bir babanın ve özel güçlere sahip bir annenin çocukları olan Alaz (Emir Berke Zincidi), Yaman (Egemen Zincidi) ve Nehir'in (Nehir Çağla Yaşar), Hititya'ya geçerek annelerine kavuşmak için kötülükler dünyası efendisiyle savaşmaları anlatılıyor. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Magazin Küçük Osman'dan Yaşıtlarına Nasihat - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement